Girona

“El Girona ja és d’Europa i segur que serà de Champions”

F.X.G.Pimienta Tècnic del Las Palmas

El tècnic català del Las Palmas, Francesc Xavier Garcia Pimienta, va comparèixer davant dels mitjans canaris per analitzar el duel del seu equip contra el Girona: “El matx és més que exigent per la capacitat i la qualitat que té el Girona. Falten només sis jornades de lliga i la seva classificació és brillant, en cap cas és sort això.” I hi va afegir: “Ha estat una sorpresa agradable que un club com el Girona estigui on estigui i lluiti pel que està lluitant. Ja és equip d’Europa i segur que aconseguirà ser de Champions League.”

El barceloní es va desfer en elogis cap al conjunt blanc-i-vermell i va intentar donar les claus per tal que el seu equip tingui possibilitats de sumar tres punts nou partits després: “Ens enfrontem a un equip molt treballat i amb jugadors de gran qualitat. Al final, nosaltres tenim una manera de jugar en la qual creiem, i és la que ens fa forts. No podem cometre errors, ja que sinó som un equip molt normal, com s’està veient.” Respecte al seu equip va insistir: “Hem de recuperar l’essència que tot el que passi en el partit sigui el que nosaltres volem. Evidentment que passa per ser més verticals que altres vegades, per intentar generar més situacions de gol i estar molt concentrats en la part defensiva quan perdem la pilota i quan la tingui el Girona.”

LLOANCES

“El Girona és un equip molt ben treballat i amb jugadors de gran qualitat”

CLAUS LOCALS

“Hem de fer que tot el que passi sigui perquè nosaltres volem i ser verticals”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)