Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de ser capaços de fer mal en la transició”

Míchel sap que el partit d’avui serà diferent perquè al Girona li pot costar més del que és habitual dominar el partit a través de la possessió i no es fia de Las Palmas per molt que els de Garcia Pimienta encadenin vuit jornades sense guanyar. “Las Palmas ha fet una gran temporada, però segur que volen guanyar a casa davant la seva afició després de perdre els últims partits. Per això espero un equip que tingui pressió, com nosaltres. Cadascun per una cosa diferent, però tots dos voldrem guanyar. Espero un partit difícil amb dos estils que volen la pilota”, va dir el tècnic de Vallecas en la roda de premsa prèvia, en què va ser molt clar sobre les virtuts que hauran de tenir els gironins per sumar els tres punts. “És un equipàs. Segur que ens prendran la pilota i la possessió perquè ho han fet contra tothom. Necessitem estar molt bé en defensa, ser un equip molt agressiu en la pressió i ser capaços de fer mal en la transició, perquè és un equip que amb la possessió fa que el partit es jugui al seu ritme. Si som capaços de guanyar la pilota millor, però hem d’estar preparats per jugar sense pilota”, va afirmar.

Míchel espera un partit molt similar al de la primera volta a Montilivi, en què “podria haver passat qualsevol cosa”, i espera poder trencar la mala ratxa a domicili: “Hem de treure’ns aquesta sensació. En la primera volta ho vam fer molt bé, però ara hem de canviar aquesta dinàmica. Hem parlat de la importància del partit, de la necessitat de guanyar i fer un bon partit, més enllà del resultat. És important que els jugadors pensin en el present en cada pilota, perquè és l’única manera de canviar això.”

EL RIVAL

“Hem d’estar preparats per jugar sense pilota perquè l’han pres a tothom”

A DOMICILI

“Ens hem de treure aquesta sensació. Hem de pensar en el present”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)