Girona

L’Atlético venç l’Athletic i el Girona és pràcticament equip de Champions

Jornada rodona pel Girona que a primera hora de la tarda ha guanyat el seu partit a l’estadi Gran Canària contra Las Palmas (0-2) i que ha vist com l’Atlético, quart en la taula, feia el mateix contra l’Athletic, el cinquè i el primer club que no disputaria la Champions League la temporada vinent (3-1). Els gironins tenen un avantatge de tretze punts respecte els bascos quan només falten quinze punts per disputar-se, per tant, l’equip de Míchel podria segellar matemàticament la seva classificació per a la màxima competició continental en la propera jornada que es disputarà a Montilivi contra el Barça (dissabte 4 de maig a les 18:30h).

En aquest partit contra el conjunt blaugrana, que encara ha de jugar aquesta jornada el seu partit –ho farà dilluns contra el València a Montjuïc–, també hi haurà la segona posició de la taula en joc, una plaça que dona accés a la supercopa d’Espanya en la qual ja estan classificats el Madrid, l’Athletic i el Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)