Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem passat de segona a jugar la Champions”

Míchel Sánchez va comparèixer a la sala de premsa de Montilivi en un dia històric per a l’entitat blanc-i-vermella: “És un projecte meravellós, en el dia a dia es treballa d’una manera amb tranquil·litat i exigència. També amb un conjunt de jugadors que volen créixer, i així ha estat durant tres anys. Hem passat de segona divisió a la Champions i a més amb un joc molt positiu. 74 punts, pocs equips han arribat a aquest nivell i parla molt bé d’aquest equip i projecte”, va dir el madrileny, que portava la samarreta commemorativa d’haver entrat a la Champions.

“El que hem fet és increïble i històric. Superar-ho? Bé , tindrem quatre jornades per continuar fent coses i estem a un gol de ser l’equip màxim golejador. També pel Pichichi i intentarem defensar la segona posició. El segon somni és guanyar un títol amb el Girona. És un repte bastant difícil i complicat. Si quedem segons hi estarem més a prop”, va explicar Míchel, que també va transmetre com ho vivia ell: “Soc feliç perquè em permeten ser feliç el dia a dia. He viscut grans moments aquests tres anys i totes les àrees són molt bones. Som un equip de treball meravellós; volem seguir creixent”, va raonar el tècnic de Vallecas.

Amb el Barça, el parcial ha sigut de 8-4 aquesta temporada: “Dels partits del Barça, en l’anada tot i que vam patir, vam estar més còmodes en moltes fases. Avui hem estat molt còmodes i hem tingut aquesta capacitat d’equip gran de remuntar en dos minuts al Barça. Dovbyk ha fet una gran jugada i a partir d’aquí hem connectat amb la grada amb el joc; hi ha hagut futbol. Hem fet vint minuts brutals. S’han donat així els partits. També vam guanyar el Madrid i l’Atlético de Madrid. Hem de tenir respecte a tots els rivals, però cap por”, va dir. Finalment, va recalcar que li va agradar el moment que va sonar l’himne de la Champions, però quan soni en un partit oficial el curs que bé serà “encara més històric”, tot recordant també l’afició.

HISTÒRIC

“Avui penso en tots aquells aficionats que són del Girona i seran feliços”

MIRANT A L’HORITZÓ

“M’agradaria jugar contra el Liverpool, Juve, Bayern de Múnic, Milan, Inter...”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció