Girona

Míchel: “El primer partit a la Champions serà a Montilivi”

Míchel Sánchez, el tècnic del Girona, ha comparegut a la sala de premsa en la prèvia del partit a Menditzorrotza contra l’Alavés: “Stuani no arriba al partit, encara està fent coses en el camp, però és precipitat per demà. Borja i Solís tampoc; la resta tots bé”, ha explicat el madrileny en una setmana plena d’emocions: “ Els dos primers dies hem fet entrenaments de continuïtat, però en cap moment tàctic. He pensat que el jugador necessitava una mica de relaxació en aquest sentit. Penso que l’equip està bé per jugar demà i tenim la possibilitat de lluitar per objectius més ambiciosos. Per nosaltres és molt important quedar en segona posició, que Dovbyk guanyi el pitxitxi, que l’equip jugui de la mateixa manera i sempre que jugues al futbol has de donar la teva millor versió”.

Poden haver-hi rotacions?

“Més que rotacions per guanyar, és perquè dintre d’uns dies juguem contra el Vila-real. Tenim jugadors que aquesta càrrega de treball és difícil. Per exemple jugadors com David és difícil en aquest tram, no perquè ja estem classificats. No he pensat en això si no en que necessitem estar en la millor versió física”, ha dit.

Els dos equips ja tenen l’objectiu, pot ser un partit obert?

“Tan nosaltres com l’Alavés hem fet les coses bé, l’objectiu dels dos equips, sobretot ells que han aconseguit la permanència és bo. Porten tres partits guanyats de manera consecutiva sense rebre gol. Serà un partidàs perquè els dos equips estan en un moment molt bo”.

ewrwe

Jo espero un partit molt difícil i molt complicat. No espero un Alavés molt difícil, porten nou portaries a zero, si no comptessin els gols que han rebut de penal, és el segon equip menys golejat. En defensa estan molt bé i tenen jugadors amb molta velocitat per fora. Els laterals doblen molt bé, és un equip molt bo amb una dinàmica molt bona. Espero que hem d e fer la nostra millor versió. Segur que l’equip tindrà la possessió, però ja els hi he dit als jugadors que tenir la possessió amb l’Alavés no és ni bo ni dolent, pot passar i el partit estar controlat per a ells. Hem de ser capaços de fer costat a costat, podem trobar l’espai per poder fer mal. És un equip que controla molt bé en fase defensiva i és capaç de córrer molt bé”, deia.

Pols contra el Barça

“L’objectiu és aguantar el pols al Barça. És el nostre objectiu guanyar els quatre. Ara mateix l’equip és quedar per sobre d’ells. Estarem més a prop de lluitar per un títol que és un somni”.

L’afer Montilivi

“Al cent per cent vull jugar a Montilivi i el club també. Penso que jugarem aquí a l’estadi, i així ho pensem. Al carrer, l’afició, tothom ho té clar. El primer partit a la Champions serà a Montilivi”, ha dit.

Creu que la Champions fa baixar el ritme de l’equip?

“Sí, estic amb tu. La baixada va ser dos o tres dies després del partit. Per això no hem fet entrenaments de molta càrrega tàctica, han sigut més de futbol i que el jugador tingui bones sensacions. Sense pensar massa. Aquesta setmana no hem fet un entrenament molt específic per sobre de l’Alavés no és preocupant per a mi. El jugador necessitava una mica de baixada, però estan preparats per demà”.

Declaració d’intencions

“És una situació que no contemplo, jugar a fora. Jugar a fora de la nostra casa, amb la nostra gent, és debilitar la parcel·la esportiva. Ja ho vaig dir la setmana passada després d’assolir la Champions, aquesta setmana només hem perdut amb el Madrid aquí. Els nostres jugadors tenen una confiança especial i és un punt que hem de reforçar”

“Penso que el club té la mateixa manera de pensar que jo i per això ho he dit. Repeteixo, penso que jugarem aquí, si passa alguna altra cosa ho veurem, tinc la sensació que serà a Montilivi”.

Ara sou rivals del Barça?

“Ara sí que som rivals del Barça, perquè està per sota nostra i perquè tenim els nostre objectius. Abans del partit el Barça no era un rival nostre perquè teníem altres objectius. No és just, perquè el Madrid, Barça o Atleti estan fets per altres coses. Nosaltres ens hem guanyat la possibilitat de quedar segons, però durant la temporada nosaltres hem fet una temporada històrica per sobre del que pensava tothom”.

Parla molt del dia de Tenerife, l’altre dia està a la mateixa alçada?

“L’altre dia va ser un moment històric, però penso que va ser més difícil jugar a Tenerife que l’altre dia. Allà vam lluitar per la supervivència del club, aquesta responsabilitat és més difícil de traslladar al terreny de joc. Quan parlo de Tenerife se’m posa la pell de gallina. Però dissabte també va ser històric i s’ha de celebrar com es mereix”.

Com vol que sigui el llegat de l’equip?

“Com a Orgull Gironí i que l’afició ha sentit en cada moment que l’equip tenia ànima i passió per defensar aquesta samarreta, sempre he dit que juguem per a la nostra afició”, ha conclòs el tècnic madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)