Girona

Míchel: “No he vist cap jugador que pensi que el curs ja ha acabat”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del duel que el seu equip disputarà demà a les 22h contra el Vila-real a Montilivi. El calendari es comprimeix i els partits no s’aturen en el tram final de la lliga, les energies manquen però la segona posició és un al·licient prou suculent com per donar una empenta més.

Estat de la plantilla

“L’equip està bé després del divendres i tothom arriba bé. Stuani serà baixa, tot i que potser per València estarà bé. Solís i Borja García tampoc i Yan Couto está malalt però estarà bé per jugar. Hem fet un recurs per Arnau i demà veurem si és baixa o no ja que fa una entrada en la que toca pilota. Miguel ha entrenat amb normalitat i està bé”.

Stuani

“Stuani, el dia després del Betis es va fer mal i volia jugar contra l’Atlético. Va fer tot el possible però es va fer mal durant el partit. Era una petita lesió que s’ha reproduït. Hem anat a poc a poc i els últims dies ja ha fet coses amb el grup”.

Jugadors del filial

“No estan en dinàmica amb el primer equip i si tenim problemes hauré de mirar si haig de citar algú. Han fet un bon final de curs i que descansin. Veurem a la pretemporada”.

Rècords per superar

“No són importants les dades, només guanyar. És cert que el Madrid, el Barça i l’Atlético han aconseguit fer més de 77 punts i seria important superar-ho per ser recordats. Però no és el mateix ser tercer que segon i busquem això. Hem de fer la nostra, intentar guanyar els tres partits”

Preparació del partit

“Sempre dic que parlo massa durant l’any i el jugador està cansat d’escoltar-me tant. Necessiten estar bé en l’aspecte mental i en això estan bé. No he vist cap jugador que pensi en altres coses o que la temporada ha acabat. Això és molt important per preparar un partit, no hem tingut temps, però la idea està clara”.

El Vila-real

“El Vila-real és un equip que juga molt bé, té grans jugadors i ara lluita per Europa. Està en un gran moment. Són perillosos en la transició, que contra l’Alavés la vam fer de menys a més. Si Guedes, Baena… poden córrer serà complicat per nosaltres”, ha explicat Míchel, que afegia: “Hem treballat en vídeo i ho hem preparat tot com hem pogut. Baena i Sorloth estan en un gran moment però Dovbyk i Savinho també. Serà complicat però tinc confiança en nosaltres i de fer un gran partit davant la nostra afició. Això és el que necessitem per guanyar. És important que el curs vinent rebem menys gols per la nostra manera d’atacar”.

Supercopa

“No seria una decepció no anar-hi. És cert que guanyant els quatre partits ho teníem però contra l’Alavés vam fer un bon partit. Veurem on arribem però no serà una decepció. Ho seria tenir una cosa a la mà i que l’equip no lluiti per ella. Vam fer córrer a l’Alavés, l’equip que més en tota la lliga amb 126 quilòmetres i nosaltres 120. No hem deixat de lluitar”.

Compartir objectiu amb el Barça

“Vol dir que els jugadors han fet història. També els hi he dit que podem repetir-ho i fer-ho una altra vegada ja que tenim talent, personalitat i futbol. Som un equip i tenim compromís pel club. S’ha vist tot l’any i n’estic molt orgullós”.

Interès d’altres clubs

“Han tocat a molts jugadors nostres. Són molt bons. Sé que és impossible que continuï tothom però el màxim de jugadors”

Partit a les 22h

“L’afició està amb nosaltres i segur que hi haurà una gran entrada tot i la hora. Penso que podem repetir això d’aquest any i és l’objectiu de l’any que ve. Sempre he dit que junts som més forts, tots els partits, i ho saben”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)