Girona

“El Girona guanya o perd, però amb una identitat concreta”

Marcelino G. T. Tècnic del Vila-real

Amb molt de respecte però també amb el convenciment que el seu equip pot, amb les seves armes, fer mal al Girona, Marcelino García Toral va analitzar el duel que espera els seus jugadors a Montilivi: “Espero un partit atractiu, intens i molt complicat per a nosaltres. Juguem contra un rival que està fent una temporada excepcional des de tots els punts de vista. Dono l’enhorabona a Michel i a tot l’equip, ja que té molt mèrit tot el que han aconseguit.” El tècnic del Vila-real hi va afegir: “A Montilivi només hi ha guanyat el Madrid i només hi han empatat dos rivals més. En deu partits dels disset que han jugat a casa han fet tres gols o més, fet que indica el potencial ofensiu que tenen.”

Marcelino va maleir les baixes que arrossega el seu equip però es mostra satisfet del bon moment de joc i resultats que travessen: “Hi anem amb il·lusió i amb la confiança que si mantenim el nivell d’encert els podem fer mal i podem aconseguir un resultat que ens pugui satisfer. Per ajudar Sorloth en el pitxitxi haurem d’atacar i defensar bé per evitar situacions per a Dovbyk.”

L’asturià va reiterar el mèrit del curs del Girona: “Un equip pot guanyar o perdre, però quan ho fa amb una identitat concreta que tothom coneix és que hi ha molta feina, una filosofia entrenada i desenvolupada pels jugadors al camp.”

ELOGIS

“El Girona té mèrit, al darrere hi ha una filosofia entrenada i desenvolupada”

DOVBYK-SORLOTH

“Per ajudar Sorloth en el pitxitxi caldrà atacar i defensar bé a parts iguals”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)