Girona

Míchel i el Girona nominats als Globe Soccer Awards

El Girona ha anunciat que el seu entrenador i ell com a club han estat nominats als Globe Soccer Awards. El de Vallecas, evidentment, ho fa en la categoria de millor entrenador del 2024 amb una amplia llista d’il·lustres en la que figuren Pep Guardiola, Xavi Hernández, Luis Enrique, Xabi Alonso, Thomas Tuchel, Carlo Ancelotti, Unai Emery, Mikel Arteta, Edin Terzic, Thiago Motta, Simone Inzaghi, Sebastian Hoeness, Rúben Amorim i Gian Piero Gasperini.

La gran temporada dels gironins, que lluiten amb el Barça per la segona posició a primera divisió no ha passat desapercebuda pels organitzadors de l’esdeveniment, dels Emirats Àrabs Units –se celebra una gala anual que s’organitza a Dubai i els premis també són coneguts com els Dubai Gold Awards, però aquesta és l’edició europea dels guardons i la gala es farà el 28 i 29 de maig a Cala di Volpe, Cerdenya.

El Girona també està nominat com a millor club juntament amb l’Arsenal, l’Atalanta, el Barça, el Bayer Leverkusen, el Bayern Munic, Borussia Dortmund, l’Stade Brest, l’Inter, el Liverpool, el City, el Mònaco, el PSG, el Madrid i l’Sporting Club de Portugal.

A part de ser un dels clubs nominats i tenir a Xavi Hernández entre els millors tècnics, el Barça ha estat nominat com a millor club femení i té a Lamine Yamal, Fermín López i Pau Cubarsí entre els nominats a jugador més prometedor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)