Girona

El Girona és humà a Montilivi i perd contra el Vila-real

El Girona ha perdut per la mínima contra el Vila-real (0-1). Els de Míchel han dominat gran part del matx, han generat ocasions, han estavellat una pilota al travesser i han tancat per moments al seu propi camp al conjunt groguet però no ha pogut perforar la porteria de Jörgensen. Els visitants, amb molt poc, s’han endut un premi molt gros. I és que, després d’una pèrdua d’Iván Martín al mig del camp, Sorloth ha fet una obertura a l’esquerra que Guedes ha fet bona amb una diagonal i Traoré s’ha encarregat de fer gol al pal llarg després d’un refús (59’). Tot i intentar-ho tot, la falta de precisió en la darrera passada i en la rematada ha fet impossible que els gironins evitessin la segona derrota del curs a casa i trenquin una ratxa de tretze partits sense perdre davant dels seus. La segona plaça es complica una mica més.

La primera part ha estat igualada amb un Vila-real que ha sortit decidit a fer la guitza a un Girona que no sabia com moure la pilota per desestructurar al rival. Els groguets tenien clara la fórmula per fer mal: recuperació i sortida en velocitat de Guedes, Traoré, Sorloth i Baena. El primer avís ha estat visitant precisament amb una recuperació de l’exjugador del Girona, que l’ha posat a l’espai i Sorloth ha creuat massa la rematada davant de Gazzaniga (4’). Poc després, Traoré ha fet intervenir al porter argentí amb un xut des de la frontal que portava verí (9’), en les dues primeres arribades i darreres dels de Marcelino al primer acte. El Girona ha començat a carburar llavors i a veure-ho tot més clar amb una circulació de pilota més ràpida i precisa. Yangel ha rematat amb el cap forçat, però a prop de la porteria, en la primera ocasió i en la millor del primer acte, Savinho ha fet una diagonal marca de la casa per cedir a la dreta cap a Tsygankov. L’ucraïnès ha disparat amb l’esquerra al pal llarg però la pilota ha sortit a fora per poc (27’). Els de Míchel ho han intentat buscant la combinació dins de l’àrea amb Savinho molt actiu i Dovbyk buscant regirar-se sense prou encert.

En la segona part la tònica no ha variat. El Girona s’ha mostrat actiu amb pilota i més incisiu per buscar la porteria rival. Desgraciadament, en una pèrdua d’Iván Martín, Sorloth ha fet una obertura a l’esquerra cap a Guedes i el portuguès ha fet una diagonal que ha acabat a la dreta cap a un Traoré que no ha perdonat davant Gazzaniga per fer el 0-1 (59’). L’equip blanc-i-vermell ha reaccionat pressionant de valent i tancant al Vila-real al seu propi terreny de joc. Les ocasions arribaven per insistència i la millor l’ha tornat a tenir Tsygankov, que s’ha tret de la màniga un xut des de la frontal que s’ha estavellat amb el travesser (63’), poc després, una falta lateral ha acabat amb tres rematades gironines, una d’Eric Garcia amb el cap, una segona de David López també amb el cap després d’un refús curt i una tercera de Savinho que des del punt de penal ha enviat la pilota als núvols (65’).

Fins el final, el Girona ho ha intentat tot amb un Savinho elèctric i moltes centrades o passades que no han trobat rematador en moltes ocasions o una bona decisió en els metres finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)