Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
segur
El joc del Vila-real el va obligar a estar molt atent a les pilotes a l’espai que buscaven fer mal a l’esquena de Blind i David López. Va estar bé en aquestes sortides i segur sota pals. En el gol de Traoré no va poder fer res tot i estirar-se.
Eric Garcia (90’)
Intens
Va ser a tot arreu. En defensa havia de vigilar les arribades de Baena i un Sorloth que decantava el seu joc cap al costat dret. Eric va intentar associar-se amb els seus companys d’atac i va buscar trencar línies amb passades.
David López (90’)
Atent
Partit en la línia de regularitat que ha acostumat a tenir. En defensa es va barallar amb Sorloth però no va patir en excés i sempre va estar ben situat davant la manca de velocitat respecte als adversaris.
blind (90’)
De nou va ser clau en la sortida de la pilota des del perfil esquerre i va donar l’opció a Miguel de tornar a ocupar posicions interiors per donar superioritat en zones en què el Vila-real podia patir, entre interiors i centrals.
miguel (75’)
recuperat
Va deixar el darrer partit a Mendizorrotza amb gestos de dolor i plorant, fet que va preocupar tothom. Va superar el dolor i va jugar com si no hagués passat res, tan actiu com sempre i trepitjant àrea per tenir alguna ocasió de gol.
Yangel herrera (75’)
sobrat
Està assolint nivells de confiança molt per damunt de l’habitual, segurament perquè s’està trobant cada vegada millor físicament. De fet, no ha fet rotacions en els darrers partits, i és que està jugant molt bé, aportant en defensa i atac.
aleix garcia (90’)
millorat
Contra l’Alavés va començar el partit des de la banqueta per fer rotacions i descansar, però també perquè havia fet algun partit per sota del nivell habitual. Contra el Vila-real va tornar a fer moure l’equip el ritme que ell va marcar.
tsygankov (83’)
imprecís
Potser li va faltar Yan Couto perquè el doblés i l’ajudés en l’u contra u amb Cuenca per poder fer mal. Va fallar alguna passada o alguna conducció, tot i que és cert que va anar en una línia clarament ascendent en l’associació.
iván martín (90’)
intermitent
En blocs baixos i defenses més aviat tancades té un paper fonamental per trencar línies i buscar associar-se amb els companys per trobar espais. Va intentar ser incisiu però va sortir en la foto del 0-1 perdent una esfèrica al mig del camp.
savinho (90’)
espaterrant
Quan rep la pilota i pot encarar o desequilibrar o conduir passen coses. La millor ocasió de l’equip en el primer acte a botes de Tsygankov va arribar d’un eslàlom marca de la casa. Va créixer perquè tot el que intentava acabava bé.
dovbyk (90’)
batallador
Se les va tenir amb Mosquera i, sobretot, amb Eric Bailly, que el van marcar de ben a prop. Tot i això va moure’s bé, va fer de boia bé i va rebre pilotes a dins de l’àrea a les quals va faltar precisió per fer-les bones i endreçar-les a gol.
Portu (25’)
actiu
Se’l va veure participatiu com sempre i buscant la pilota als peus, o també en la desmarcada per fer anar de bòlit els defenses rivals. Al final li va mancar precisió.
Valery (25’)
tou
No va estar encertat en les poques accions en què va tocar la pilota, massa precipitat per les ganes de voler fer-ho bé i aprofitar l’oportunitat.
T. VillA (7’)
voluntariós
L’extrem va sortir per aportar oxigen i frescor des de la banda esquerra i, de fet, va poder encarar i disposar d’un xut al pal curt que va fer treballar el porter Jörgensen.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.