Girona

Blind renova amb el Girona fins al 2026

El defensa neerlandès, de 34 anys, amplia un any més el seu contracte amb el club de Montilivi

Des de fa molts mesos la direcció esportiva del Girona encapçalada per Quique Cárcel està treballant amb el complicat objectiu de mantenir el bloc per poder afrontar la Champions League de la temporada que ve amb garanties. En aquest sentit el conjunt gironí ha fet oficial aquesta tarda la renovació de Daley Blind fins al 2026. El defensa neerlandès era una de les peces que perillava relativament poc, perquè tenia contracte fins al juny del 2025, però el Girona el volia lligar en curt després de ser una peça fonamental aquesta temporada.

Blind, que fa poques setmanes va fer 34 anys, va arribar l’estiu passat com agent lliure després de finalitzar el seu contracte amb el Bayern de Munic. Després d’una carrera brillant amb la selecció neerlandesa i amb l’Ajax, el Manchester United i el Bayern el defensa arribava a Montlivi per aportar experiència al màxim nivell, però també per donar un salt de qualitat gràcies a la seva polivalència. Al Girona, Míchel el va col·locar de central des del primer dia i Blind s’hi ha adaptat a la perfecció, sent un dels jugadors destacats aquest curs. Ha disputat un total de 31 partits de lliga, 30 d’ells com a titular, i és que es va perdre gairebé tot el mes de febrer per un problema al peu. A més, el neerlandès ha jugat tres partits de copa i ha sumat tres gols entre totes les competicions.

Amb aquesta renovació el Girona s’assegura la presència de Blind les dues properes temporades, fins que tingui 36 anys, i comptarà amb el jugador que més experiència té en partits internacionals de tota la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)