Girona

Dovbyk i Tsygankov, citats en la prellista de l’Eurocopa

La selecció ucraïnesa disputarà tres amistosos per preparar la cita europea

Els futbolistes del Girona, Artem Dovbyk i Viktor Tsygankov, han estat citats per el seleccionador ucraïnès en la prellista de l’Eurocopa d’aquest pròxim mes de juny. La selecció d’Ucraïna disputarà tres partits amistosos, contra Alemanya, Polònia i Moldàvia de cara a preparar-se per la cita europea.

La llista definitiva s’anunciarà el 7 de juny, i en cas de que ambdós futbolistes estiguin seleccionats serà el segon torneig internacional que disputaran després de ja ser presents en l’anterior edició de l’Eurocopa. Els dos futbolistes van tenir un paper molt important en la classificació per aquesta Eurocopa, amb Dovbyk marcant un gol en les semifinals de la repesca i Tsygankov amb un altre en la final.

La dupla ucraïnesa també està sent clau en la temporada històrica del conjunt gironí, amb 20 i 6 gols respectivament, i amb el davanter al capdamunt de la llista de golejadors de la lliga a falta de dues jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)