Girona

Míchel: “Hem de sumar els sis punts per quedar tercers”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez ha explicat la situació de la plantilla: “El dubte és Couto que està malalt, porta tres dies al llit. Espero que demà entreni amb normalitat Stuani i arribi al partit. La resta tots bé menys Solís i Borja”.

L’objectiu final ja és la tercera posició?

“El Barça ens treu quatre punts, falten sis punts, és molt difícil, tot i no ser impossible hem de guanyar els dos partits per fer la tercera posició que és una posició històrica per a nosaltres”.

Seria una decepció quedar quart?

“Arribar a Champions és històric, tothom ha de tenir clar el que han fet els jugadors aquesta temporada. Posar el qualificatiu de decepció a qualsevol situació que falli l’equip no és just”, ha explicat.

Sobre el València

“L’equip és un equip més jove de la categoria, per sobre de le seves expectatives. És un equip que fa les coses molt bé en defensa. Els últims equips que hem jugat t´euna molt bona transició. De 4-4-2 i que la defensa a l’espai és molt bona. Té jugadors molt joves que han fe una temporada espectacular. És veritat que nosaltres també hem fet una temporada increïble i hem de guanyar els dos partits per ser tercer”, ha dit.

La inestabilitat al Barça pot jugar a favor del Girona?

“No estic en aquella casa, estar clar que hem de fer sis punts i veurem què fan la resta d’equips. El Barça és molt difícil que perdin dos partits, o un i l’altre empat. No tinc aquesta sensació”.

Li preocupa la continuïtat de Savinho?

“Savinho i també tots els jugadors que han fet una gran temporada. Sóc un privilegiat d’entrenar aquests jugadors i Savio està entre ells. Jo vull que, si és possible, tota la plantilla estigui la temporada que ve. El futbol és molt canviant i hi haurà canvis, esperem que siguin els menys possibles. Aquesta plantilla és molt bona per treballar i competir. No tinc un percentatge de cap jugador, amb o sense contracte. Si hi ha clàusules es poden pagar i fins i tot la meva. Espero que tots els jugadors hi estiguin l’any que ve”.

El llistó està molt a munt, creu que es podrà mantenir?

“Si aquesta plantilla continua un percentatge alt de jugadors, podem continuar a dalt de la classificació. Jo n’estic convençut, però el ’handicap’ serà jugar en tres competicions. No podem anar a un partit de Champions pensant que no passa res per perdre ni tampoc jugar un partidàs a Europa i deixar de banda al partit de lliga. Aquesta és la gran dificultat de l’any que ve”, ha dit.

Què representa pel club tenir a tants jugadors a l’aparador mundial?

“És molt important per a nosaltres i és un orgull. Això vol dir que l’equip ha fet una gran temporada i que el club ha fet les coses molt bé perquè els jugadors d’aquest nivell estiguin aquí. Jo vaig dir que era una plantilla per estar entre els vuit primers, però em vaig equivocar. Som millors del que em pensava al principi”

L’objectiu és arribar als 80 punts?

“És l’objectiu, arribar a vuitanta punts és per equips de molt nivell, molt complicat. Seria una xifra històrica també per a nosaltres, volem fer-ho. Haurem de guanyar els dos, és difícil, però no impossible. L’equip estarà al cent per cent per intentar-ho, només el Barça, Atleti i Madrid ho han aconseguit en una lliga de 20 equips”.

Què se’n sap de la possibilitat de rebre cedits del City?

“És una resposta per Cárcel. A mi ningú m’ha dit que és impossible a dia d’avui. No ho sé al cent per cent i no conec gaire més del tema. Si no m’han dit res és perquè és possible”, ha conclòs el tècnic de Vallecas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)