Girona

Quatre jugadors del Girona, entre els 15 millors de tota la lliga

El magnífic rendiment del Girona li ha permès obtenir una classificació històrica per a la Champions. Els resultats han sorprès tothom, i el joc de l’equip de Míchel ha contribuït a accentuar els mèrits. Tot plegat es veu reflectit també en els reconeixements. El Girona té quatre jugadors entre els quinze millors de la lliga inclosos en el TOTS (Team of the season) que organitza LaLiga. Només el Madrid, campió, té més representants (cinc) que el Girona.

Aleix Garcia, Miguel Gutiérrez, Savinho i Dovbyk són els futbolistes blanc-i-vermells que formen part dels quinze escollits. Del Madrid, hi ha Bellingham, Vinícius, Fede Valverde, Rüdiger i Carvajal. S’afegeixen a la llista Araujo, Gündogan i Lewandowski (Barça), Griezmann (Atlético), Isco (Màlaga) i el porter Unai Simon (Athletic).

Gala conjunta

Els futbolistes reconeguts han estat escollits a través d’un sistema de votació d’aficionats, dels capitans dels equips i d’un comitè d’experts a partir dels nominats, segons informa LaLiga. Els premis s’entregaran el dia 28 a Cala di Volpe (Sardenya), en una gala conjunta amb els premis LaLiga Awards, que té aquestes categories: millor gol, millor jugador, millor entrenador, millor jugador sub-23 i premi al campió de lliga. Míchel Sánchez és un dels favorits a recollir el guardó com a millor entrenador de la temporada.

A la gala Globe Soccer Awards, hi participaran representants del Girona, el Barça i el Madrid, i s’entregaran premis al millor jugador masculí i femení, el millor club masculí i femení, el millor entrenador i el millor talent emergent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)