Girona

“El Girona té el joc més vertical de tota la categoria”

Rubén Baraja Entrenador del València

Com és habitual durant tota la temporada amb el tècnic rival que s’enfronta al Girona, les lloances cap a l’equip dirigit per Míchel són una constant. El tècnic del València, en la prèvia del duel d’avui a Mestalla no va ser menys, i és que el gran curs dels gironins ho mereix: “El Girona és un equip que durant tot l’any ha competit a un gran nivell i per un objectiu increïble com és entrar a la Champions League. Tot el que ha aconseguit és per mèrits propis”, comentava l’exjugador professional, que afegia: “Juguen molt ràpids i segurament és l’equip de la lliga amb el joc més vertical. Sempre juguen cap endavant amb futbolistes de molta qualitat a les bandes, ben definits i, a més, compten amb un gran rematador que fa gols.”

Baraja va avisar que el partit de comiat del seu equip davant la seva afició no serà gens fàcil: “El Girona és un rival difícil però per a nosaltres és una oportunitat de tornar a competir a casa i que ens quedi una bona sensació. En el matx d’anada vam fer un bon partit i només en la part final no vam saber gestionar l’avantatge”, va dir el val·lisoletà, que sentenciava: “Esperem donar guerra i oferir un bon partit a la nostra gent. El València a Mestalla sempre hi té molt a dir.” El tècnic va confirmar els retorns de Pepelu i Hugo Duro, dos jugadors clau que van ser baixa en l’últim partit.

LLOANÇA

“Sempre juguen cap endavant amb futbolistes de molta qualitat a les bandes”

AVÍS

“Esperem donar guerra, ja que el València, a Mestalla, sempre hi té molt a dir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)