Girona

Míchel: “Hem fet història. Acostumar-se a guanyar és molt bonic”

El tècnic del Girona ha analitzat la victòria a Mestalla (1-3)

Míchel estava molt content d’haver assegurat la tercera posició en la lliga i de la imatge que ha donat el seu equip en la victòria a Mestalla. El tècnic madrileny ho ha analitzat tot en la roda de premsa després del partit.

El resum del curs

“Aquest any no puc demanar més. És una temporada històrica. Hem aconseguit una tercera posició i de moment 78 punts, cosa que molt pocs equips han aconseguit. És increïble el que han fet aquests jugadors i aquest club. Estic molt feliç, perquè a més tinc la sensació que els jugadors han gaudit junts. El resultat és molt bo però el viatge és important i per mi l’han gaudit.”

El moment més especial

“Per mi només podem dir que hem fet història. L’afició està molt orgullosa i se sent representada. Em quedo amb el moment en què ens vam posar líders per primera vegada guanyant a Vila-real remuntant. Va ser històric i ho vam gaudir molt. És veritat que hem guanyat dues vegades al Barça i hem fet grans partits, però aquell moment va ser especial. Després es va allargar en el temps, però aquell dia va ser molt bonic.”

La fita de ser tercers

“Després de guanyar el Barça teníem el repte de ser segons i crec que l’equip ha estat a un nivell molt alt. Se’ns ha escapat perquè el Barça ha fet la feina i nosaltres vam encaixar l’empat a Vitòria i la derrota contra el Vila-real. Ja no depeníem de nosaltres i l’Atlético se’ns havia posat a dos punts. Aconseguir la tercera posició matemàticament és increïble. Estic feliç, perquè a vegades després d’aconseguir un objectiu com la Champions és fàcil deixar-se anar, i més per un equip com el nostre que no hi està acostumat. Amb el Rayo i l’Osca només havia aconseguit nou victòries i ara en portem 24. Només hem perdut set partits. Acostumar-se a guanyar és molt bonic i no vull que ho deixin passar. Són jugadors amb gana que venen de canteres grans, però que tinguin l’oportunitat de venir a Mestalla i sentir-se protagonistes amb pilota és molt bonic.”

L’ambient a Mestalla

“Venir a Mestalla sempre vol dir notar la pressió de l’afició. Per mi han fet una gran temporada amb un equip molt jove, però l’afició demana més perquè és un club històric. Ens ha beneficiat perquè no hem sentit la pressió de l’afició. Espero que ho superin. Han lluitat fins al final per entrar a Europa, però l’afició és exigent i vol que el club creixi.”

Savinho

“Li havia demanat més gol i que concretés davant de porteria. Té un talent especial. És un jugador increïble. I a més té la humilitat de saber que ha de millorar, però el que ha fet és espectacular. És un jugador únic per l’edat que té, però encara creu que necessita el consell i l’ajuda, cosa que ha trobat en nosaltres. Ha gaudit molt aquest any i tots hem gaudit d’ell. Segurament és la gran sorpresa de la lliga. Ha tingut molt impacte. A veure si el puc tenir l’any que ve, és l’únic que puc demanar. És una persona genial.”

Dovbyk

“Li he dit que portava quatre gols Sorloth. Stuani portava temps sense jugar i el volia treure sí o sí. No sabia què fer. Havia tret a tots els migcampistes. L’he tret i li he dit que espero que pugui donar-li la volta en l’últim partit. És el que toca. Els premis individuals són un reconeixement a l’equip i voldria que ho fes. Jugarà dissabte a veure si té l’oportunitat i veurem si ho aconsegueix.”

La distància entre el Girona i el València

“Crec que el València ha fet una temporada increïble. Sembla que sigui escàs, però mirant la plantilla jove per mi és una gran temporada. L’excepció hem estat nosaltres. Jo veia molt talent, però hem superat totes les expectatives. Vam fer 48 punts en la primera volta. És molt difícil. Hem estat molt per sobre de les expectatives i el València ha fet una bona temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)