Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ja no puc demanar res més a l’equip”

Míchel ahir es va treure un bon pes de sobre: “Aquest any no demano res més a l’equip, hem aconseguit una tercera posició històrica i podem aconseguir 80 punts històrics per a nosaltres i la lliga”, exclamava el madrileny. Lluny de conformar-se, però, Míchel també té clar que encara hi ha algun objectiu: “Volia treure abans Dovbyk, però havíem tret migcampistes i volia que pogués marcar algun gol més perquè Sorloth n’havia fet quatre. Els premis individuals també són un reconeixement a l’equip. Divendres jugarà, a veure si té l’oportunitat de retallar la distància amb el pitxitxi”, deia Míchel amb un somriure.

Durant la temporada hi ha hagut molts moments, però Míchel va fer referència a un en concret: “Segurament em quedaria el moment que vam situar-nos líders per primera vegada a Vila-real. Va ser un moment històric que el vam gaudir moltíssim. Tinc la sensació que els jugadors han disfrutat junts tot l’any, aquest viatge és el més important”, responia. Sembla repetitiu, però Míchel elegiria la paraula història per definir aquest curs. “L’afició està orgullosa de nosaltres i se senten molt representats per tots els jugadors”, afegia.

L’equip és matemàticament tercer i així ho valorava el de Vallecas: “Una vegada havent guanyat i aconseguit ser a la Champions, teníem l’objectiu de ser segons. Se’ns va escapar a Vitòria, tot i estar a un gran nivell. L’altre dia, amb el Vila-real, ja no depeníem de nosaltres. Aconseguir la tercera plaça avui és increïble perquè és fàcil deixar-te anar i sobretot amb gent com nosaltres, que no hi estem tan acostumats. Amb el Rayo i l’Osca només havia guanyat nou partits en 40 enfrontaments i m’havien fet fora”, explicava.

Finalment, va parlar de l’ambient complicat que hi va haver fora de Mestalla i va recalcar la importància de guanyar en un estadi on ben pocs equips de la part alta –Barça, Atlético o Madrid– ho havien aconseguit fer aquest curs. “Aquest equip té ànima i humilitat”, va concloure un Míchel molt més relaxat.

ORGULLÓS

“L’afició està molt orgullosa de l’equip i se senten molt representats”

PITXITXI SORLOTH

“Dovbyk jugarà divendres per veure si pot retallar gols al pitxitxi, a veure”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)