Girona

La festa final es manté diumenge

Els aficionats del Girona tenen encerclades en vermell les últimes dues gran cites per veure, animar i acomiadar els futbolistes que han fet possible un curs històric i inversemblant. Amb la nova data assignada per a l’últim enfrontament, contra el Granada, per divendres (a les 21 h), quedarà la fi de festa, que es manté diumenge, dia 26, amb el programa que estava establert pel patrocinador.

Tot i que es va pensar per un moment que la rua i la festa podrien passar a celebrar-se dissabte, en un dia més còmode i accessible per a tothom, la contractació dels grups i d’altres elements i treballadors han fet desistir de qualsevol canvi de data. Diumenge, doncs, serà el dia de dir adeu a una temporada increïble amb una jornada que començarà a les 17.30 h amb la rua amb sortida a Montilivi i parada a la plaça del Vi per fer la visita institucional a l’Ajuntament de Girona i els tradicionals parlaments des del balcó del consistori. Acabada la trobada, els jugadors enfilaran cap a la Copa, on tindran lloc uns concerts que ja hauran començat a les 18 h i que duraran fins a les 21.40 h. Hi actuaran Les que Faltaband, Els Catarres com a cap de cartell i MON DJ.

DATES FINALS

Divendres els jugadors diran adeu des de la gespa i diumenge, des de l’escenari

A LA COPA

Les actuacions de Les que Faltaband i Els Catarres seran el preludi de MON DJ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)