Girona

“La llegenda del Girona es farà encara més gran”

José Sandoval Tècnic del Granada

L’entrenador del Granada ha reflexionat sobre la temporada, destacant la seva persistència i compromís amb l’equip malgrat les adversitats. “És com la història de l’elefant encadenat; jo vaig venir a intentar-ho i ho he intentat”, va afirmar, subratllant la seva determinació.

Sandoval va admetre una baixada de moral en l’equip després de la dolorosa derrota contra el Sevilla: “Vam rebre un cop dur, perquè el Celta va jugar abans que nosaltres i va guanyar al Vila-real; aquell dia notàvem que lluitar per l’objectiu era en va”, va explicar. La desmoralització es va fer evident en la segona part del partit contra el Sevilla, en què l’equip va abaixar els braços. “Quan l’objectiu col·lectiu desapareix, ja són objectius individuals”, hi va afegir.

El tècnic va lloar l’exemple del Girona, que ha aconseguit resultats notables malgrat les adversitats. “Quan un entrenador era perseguit per tothom pels resultats, van creure en la seva feina en el moment més difícil i van valorar el projecte pel qual havien apostat”, va dir, destacant la filosofia Míchel del dia a dia. “Tots deien que el Girona cauria, però nosaltres, analitzant el Girona i buscant-hi algun punt dèbil... és molt difícil perquè en totes les facetes se senten guanyadors i van a jugar sense cap escrúpol”, va concloure Sandoval.

L’ORGULL I POC MÉS

“Lluitarem per no quedar en l’última posició i depenem de nosaltres”

L’ADN GIRONA

“Són descarats, pocavergonyes i amb la pilota sempre van cap a tu directes”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)