Girona

Isaac Becerra penja els guants

El porter amb més partits a la LFP amb el Girona es retira amb 35 anys després d’una greu lesió

Un històric del Girona deixa el futbol. El porter barceloní Isaac Becerra, de 35 anys, ha fet oficial avui la seva retirada arran d’una greu lesió que va patir aquesta temporada jugant amb el Badalona Futur a 2a divisió FEF i de la que encara s’està recuperant. Becerra va acabar la seva etapa de formació a l’Espanyol, amb qui va jugar amb el filial a 2a divisió B, i després va passar pel Madrid Castella abans d’arribar al Girona l’estiu del 2012. Després d’una primera temporada en què va viure a l’ombra de Dani Mallo, el barceloní es va fer amb la titularitat en el tram final de curs i va acabar disputant el seu primer play-off d’ascens a primera divisió. En les següents tres temporades, de la 2013/14 a la 2015/16, Becerra va ser indiscutible sota pals, sent una peça clau per aconseguir la permanència, primer, i per acariciar l’ascens en els dos últims cursos, amb la decepció del dia del Lugo i jugant dos play-off d’ascens més. En el curs 2015/16, fins i tot va ser el Zamora de 2a divisió A. En aquestes quatre temporades Isaac Becerra va disputar un total de 139 partits amb la samarreta del Girona, convertint-se en el porter que més partits ha disputat amb el club a la LFP.

L’estiu del 2016 Becerra va finalitzar el contracte amb el Girona i va decidir no renovar, fent les maletes al Valladolid, on hi va jugar dos cursos. El Nàstic, a 2a A, i el Còrdova, el Cerdanyola i el Badalona Futur, a 1a divisió FEF, han estat els seus últims equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)