Més hoquei

Hoquei sobre patins

Lliga Catalana

Els quatre caps de sèrie passen a la final a quatre

Hoquei sobre patins. Els quarts de final de la Lliga Catalana van ser molt disputats, i el Moritz Vendrell, el Vic, el Barça Lassa B i el Reus Deportiu La Fira es van classificar

El Moritz Vendrell –el campió–, el Vic, el Barça Lassa B i el Reus Deportiu La Fira jugaran la final a quatre de la Lliga Catalana, que es disputarà a Igualada demà i divendres. Els quatre caps de sèrie que jugaven els seus partits a casa van aconseguir la victòria. El Vendrell va derrotar per la mínima el Noia Freixenet per 4-3, aixecant un 2-3 desfavorable, mentre que el Vic va aconseguir la victòria més clara contra l'ICG Software Lleida per 4-1. El Barça B, reforçat per Eduard Lamas del primer equip perquè vagi agafant ritme de competició després de la seva llarga lesió, va superar ajustadament el Manlleu per 5-4 en un partit que no es va decidir fins quan faltava un minut per al final. Finalment, el Reus Deportiu va guanyar per 4-2, remuntant un 0-2 de l'Igualada Calaf Grup i va deixar fora de la competició l'amfitrió de la final four. La primera semifinal es disputarà a dos quarts de vuit del vespre i enfrontarà el conjunt filial dels blaugrana i els roig-i-negres, mentre que la segona començarà a dos quarts de deu i la disputaran els osonencs i els penedesencs. Els dos guanyadors de les semifinals lluitaran pel títol en la final que es jugarà a les nou del vespre de divendres i serà retransmesa per Esport3.

Molt ajustats

El Vendrell va haver de lluitar molt contra el Noia per classificar-se per a la final a quatre. Els locals es van avançar en la primera meitat amb un gol de Rocasalbas i van arribar al descans amb avantatge. En el primer minut de la segona meitat els de Sant Sadurní van empatar i, tot i un nou avantatge local, Aragonès va situar el Noia al davant (2-3) quan faltaven 11 minuts per al final. Dos gols en un minut de Francesc Gil i Mitjans, de penal, van situar el 4-3, que ja seria definitiu. Els penedesencs podran defensar el títol que van guanyar la temporada passada en imposar-se en el llançament de faltes directes al Barça. El Vic va aconseguir la victòria més clara dels quarts. A poc del descans es va avançar i en la segona meitat es va situar amb un 2-0. El Lleida va reaccionar, però dos gols de Martí Casas molt seguits van situar el 4-1 i van donar el triomf i la classificació als osonencs.

El Barça Lassa B no va certificar la classificació fins al final. El filial blaugrana va començar molt bé i es va situar amb un 3-0 abans del quart d'hora de joc i va fer els tres gols en tres minuts, un dels quals d'Edu Lamas. El Manlleu es va saber asserenar i en el descans perdia per 4-2. En la segona meitat, els osonencs van aprofitar millor les ocasions i, amb dols gols d'Aniol Mangas, va empatar (4-4). Un minut abans del final, Oriol Garcia va fer el 5-4 i el Barça B es va classificar. En un altre partit molt disputat i amb remuntada, el Reus va eliminar l'Igualada, que no estarà en la final a quatre que organitza. Els igualadins van fer un bon inici de partit i es van avançar amb un 0-2 amb dos gols d'Emanuel Garcia abans dels deu minuts de joc. Dos gols de Marín van empatar el partit abans del descans, i en la segona meitat van ser els roig-i-negres els que es van avançar per primer cop i, un minut abans del final, Àlex Rodríguez va sentenciar (4-3).