OK Lliga

El Manlleu guanya al final

OK Lliga

MANLLEU 2 GIRONA 1

CP MANLLEU: Gerard Folguera, Albert Grau, Jaume Farrés, Aniol Mangas, Juli Anguita, David Martí, Marc Prat, Adrià Ballart, Albert Bigas i Jordi Garcia. CITYLIFT GIRONA: Jaume Llaverola, David Carles, Raül Pelicano, Sergi Canet, Marc Gómez, Borja Ramon, Andrea Bolcato, Manel Garcia, Josep Hernández i Albert Daniel. GOLS: 1-0 (44') Marc Prat, de falta directa. 2-0 (46') Aniol Mangas. 2-1 (48') Raül Pelicano, de penal. ÀRBITRES: A. Gómez i A. Gorina. COMENTARI: El Manlleu va sumar la seva segona victòria en derrotar per la mínima (2-1) el Citylift Girona. El partit va ser molt disputat i anivellat i no es va decidir fins als darrers minuts. El Manlleu va inaugurar el resultat a sis minuts del final, poc després va fer el 2-0, i va aguantar la reacció dels gironins.