OK Lliga

Hoquei sobre patins

Ok Lliga

Gual marca la diferència

OK Lliga. El cervell del Barça Lassa va fer dos gols, va dirigir el seu equip amb mestria i va apaivagar l'efervescència del Voltregà, que va igualar un 0-2 en el primer temps i va acabar fos

El Barça Lassa va exercir ahir de líder a Sant Hipòlit (3/3) i va frenar la progressió del Voltregà imposant un ritme frenètic en un duel molt vistós i igualat en la primera part. Marc Gual va marcar el pas del campió i també es va mostrar letal davant de porteria quan el partit encara era viu. Els locals van igualar amb orgull un 0-2 però la tècnica i la rotació blaugrana els va acabar desballestant. El Barça va sortir disposat a no deixar ni respirar el Voltregà i va complir el precepte. Amb Gual i Panadero avançats ofegant tant com van poder la zona de creació rival –o sigui, sobretot Alabart– els blaugrana van arrencar revolucionats i van mossegar al davant. Gual, esperant i trencant Ballart, va clavar el primer en el minut 4 i ell mateix va assistir Panadero enganyant tothom només un minut més tard. L'efervescència del Voltregà es va esbravar, tot i que els de Cesc Linares, que ja havien dit per activa i per passiva que no tenien res a perdre, van seguir perseverant i buscant les pessigolles a la sempre atenta defensa blaugrana. El fruit va ser el gol de Teixidó, que va igualar una mica més el partit anímicament. Sergi Fernández, magistral, va evitar el gol de Teixidó en una directa arran de la desena d'equip blaugrana. Fi, Ballart va salvar un un contra un claríssim del Barça i en el contraatac Armengol va provocar un penal. Teixidó va treure les teranyines (2-2) i l'Oliveras de la Riva va bramar. Certament, el Barça generava més perill amb transicions ràpides, però no acabava de materialitzar la superioritat. El Voltregà creia, fidel a l'esperit que va exhibir a Vic. Però el ritme impacient del Barça i la superioritat evident en el joc interior van acabar passant factura. Gual va afusellar Ballart ben assistit per Bargalló, que ha entrat de ple en la dinàmica de l'equip de Ricard Muñoz (2-3). Petxi Armengol va avisar en un contraatac –bola al pal–, però Dani Rodríguez va cometre la desena sobre Pascual. Ordóñez va clavar la directa (2-4). Vargas va estavellar de nou un bola al pal. El Barça, en canvi, no va perdonar i va deixar en evidència la defensa del Voltregà en una combinació perfecta que Álvarez va coronar després d'una assistència de Bargalló (2-5). Els osonenc van tenir l'ocasió d'entrar de nou en el partit o almenys acostar-s'hi en una directa llançada per Alabart (15a) que Fernández va aturar sense problemes.

VOLTREGÀ 2 BARÇA 5

VOLTREGÀ: Ballart, Armengol, Gerard Teixidó, Alabart i Vargas -equip inicial-; Crespo i Dani Rodríguez. FC BARÇA LASSA: Fernández, Gual, Pascual, Pandero i Bargalló -equip inicial-; Barroso, Álvarez, Ordóñez i Lamas. GOLS: 0-1 (4') Gual. 0-2 (5') Panadero. 1-2 (13') Teixidó. 2-2 (17') Teixidó, de penal. 2-3 (23') Gual. 2-4 (31') Ordóñez, de falta directa. 2-5 (36') Álvarez. ÀRBITRES: Valverde i Sánchez. FALTES: 14 el Voltregà i 17 el Barça.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)