Internacional

El Lleida i l'Arenys de Munt jugaran la final de l'Eurockey U-17

Eurockey Cup U-17. Els lleidatans van eliminar el Manlleu (4-2) i els maresmencs, el Benfica (4-2). La cita és a Blanes a les 12.30 h

L'ICG Software Lleida i el CE Arenys de Munt disputaran aquest migdia la final de l'Eurockey Cup U-17 a la ciutat esportiva de Blanes a partir de dos quarts d'una. El subcampió i el campió d'Espanya infantil d'aquest any van guanyar les seves semifinals pel mateix resultat, 4-2. El Lleida va superar el Manlleu, que és el campió de la competició, i l'Arenys de Munt va derrotar el Benfica portuguès. El Manlleu lluitarà per la tercera posició.

En els quarts de final jugats al matí, el Manlleu va derrotar per 9-5 el Braga i l'Arenys de Munt, per 7-3, el Paço d'Arcos, tots dos portuguesos. El Lleida va fer saltar la sorpresa en eliminar un primer de grup, ja que va vèncer per 6-2 el Viareggio italià. El Benfica portuguès va guanyar el Liceo gallec per un més ajustat 4-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)