OK Lliga

hoquei sobre patins

OK Lliga

El líder no afluixa

OK Lliga. El Barça Lassa va saber aturar l'inici descarat del Caldes i va segellar el 4/4 amb molta solvència

El Barça Lassa, implacable, va sumar ahir amb solvència el quart triomf en quatre partits neutralitzant la bona arrencada del Caldes, que va començar pletòric i es va anar esbravant davant la intensitat de la màquina blaugrana i perquè no va trobar la fórmula per batre el porter local Fernández. D'entrada, però, Molera va fer parar boig Álvarez, el seu marcador. Primer se li va esmunyir dins del quadre i li va fer penal. El patí del porter Fernández va evitar el gol de Roger Acsensi (4'). Després, el va haver d'aturar amb falta i va veure la blava. Fernández va malbaratar la directa llançada per l'especialista Rovira. Ricard Muñoz va introduir a Gual i Bargalló per reconduir la situació. El Barça havia fet alguna acció de perill, però no tenia, ni de bon tros, el partit controlat. El Caldes complia el guió establert per Eduard Candami, amb una circulació ràpida i fent mal cada cop que en veia l'ocasió, amb Molera de director de joc i Urbano i Rovira incisius. El Barça també va fallar un penal (13') llançat per Ordóñez i provocat per Gual. Campor, molt fi, va evitar el gol. Gual, però, va obrir la llauna amb un tir que va entrar plorant després d'una bona passada d'Ordóñez, que va desestabilitzar la defensa simulant el llançament. Gual també va fallar un penal. Campor va veure la blava i va ser substituït pel suplent per haver sortit dos cops de l'àrea tècnica durant el llançament: avís i blava. Villena, fred, el va aturar i també va sobreviure a la inferioritat. Quan faltaven 4:32 per a la mitja part, el Caldes va cometre la desena. Pablo Álvarez va aguantar fins al moment precís i va clavar la directa (2-0). A Galbas li van mostrar la blava per una falta a Álvarez i la directa la va tornar a llançar l'argentí. Aquest cop Campor li va endevinar la intenció. Bargalló, però, va engaltar un gran tir exterior i el Barça va aprofitar la inferioritat (3-0). A més, el porter blaugrana va arrodonir la seva gran primera part aturant una altra directa a Rovira –blava a Bargalló. En el segon temps, Barroso va fer el 4-0 –la sentència–, de nou en una bona passada d'Ordóñez. Campor, inspirat tota la nit, li va aturar un altre penal a Barroso i Roger Acsensi va fer el gol de l'honor en un contraatac (4-1). El festival de Fernández va prosseguir: va evitar un gol de penal d'Urbano (39') que hauria pogut reviscolar el Caldes després d'una acció genial de Roger Acsensi.

BARÇA 4 CALDES 1

FC BARÇA LASSA: Fernández, Lamas, Barroso, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Pascual, Gual, Bargalló i Ordóñez. RECAM LÀSER CALDES: Campor, Molera, Urbano, Rovira i Àlex Acsensi –equip inicial–; Roger Acsensi, Galbas, Blanqué, Pastor i Villena (ps).GOLS: 1-0 (14') Gual. 2-0 (20') Álvarez, de falta directa. 3-0 (22') Bargalló. 4-0 (232') Barroso. 4-1 (38') R. Acsensi. ÀRBITRES: Burgos i Picó. Blava a Álvarez, Bargalló, Campor i Galbas. FALTES: 11 el Barça i 14 el Caldes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)