OK Lliga

Poden guanyar i empaten

Hoquei sobre patins. El Lloret i el Manlleu van buscar la victòria, van tenir ocasions i al final cada un es va emportar un punt

16 equips
amb propera

El Lloret Vila Esportiva s'hauria pogut emportar el triomf contra el Manlleu, però la seva lluita només li va permetre empatar. Els locals van reclamar un penal en l'últim instant però l'àrbitre no el va xiular, fet que va aixecar polèmica. Els dos equips van sortir a jugar amb precaucions i amb respecte pel rival. Les ocasions més clares van ser per als locals, tot i que en el minut sis Anguita va avisar. Els lloretencs estaven arribant amb més claredat a porteria i en el minut 12 Marc Grau va tenir una bona ocasió. La més clara va ser en el 19, quan Xavi Sulé va marxar de tots els rivals però no va poder superar el porter visitant Jordi Garcia. En el minut 23 va arribar l'1-0 de Lluís Grau, amb un xut llunyà des de fora l'àrea que va sorprendre el porter del Manlleu. En els dos últims minuts abans del descans va ser quan els visitants van buscar el gol, i el porter local Xavi Serra va salvar el que podia haver estat l'empat. En la segona meitat el partit va canviar de color: els dos equips es van alliberar de la por i els seus homes s'hi van fer amb ganes, uns per ampliar el marge i els altres per empatar. Les millor ocasions van ser del Lloret, amb una falta directa de Sulé que va parar el porter. Deu minuts més tard, el Manlleu va tenir la seva directa i Mangas va enviar a fora. Cap dels dos conjunts podia controlar el joc i tots dos van enviar una bola al pal. Fruit d'aquest desgavell va arribar l'empat, a vuit minuts del final, quan Albert Grau va ser el més llest en resoldre un embolic de jugadors dins l'àrea. En l'últim sospir va arribar la polèmica en un penal clar sobre Adrià Farré que els àrbitres no van assenyalar. Hi va haver discussions, però el joc ja no es va reprendre.

LLORET 1 MANLLEU 1

LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Plaza, Adrià Farré, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Lluís Grau i Sulé. CP MANLLEU: Jordi Garcia, Mangas, Albert Grau, Anguita i Marc Prat –equip inicial–; Farrés i David Martí. GOLS: 1-0 (23') Lluís Grau. 1-1 (42') Albert Grau. ÀRBITRES: G. Sandoval i S. Mayor. Van mostrar targeta blava a Marc Grau, Albert Grau i Marc Prat. FALTES: 12 del Lloret i 11 del Manlleu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)