OK Lliga

Hoquei sobre patins

Ok Lliga

El Reus fa set gols en el segon temps

OK Lliga. El Manlleu va aguantar les envestides dels locals fins a la mitja part (1-1) i després va claudicar

El Reus La Fira va apallissar el Manlleu per 8-1 en un duel resolt clarament en el segon període, en què els locals van arribar a marcar set gols, dels quals cinc en només sis minuts. Els roig-i-negres, que venien d'una dolorosa derrota a la pista del Noia, es van refer i van saber trobar la fórmula per obrir la llauna. També per als osonencs era la primera jornada després de perdre la condició d'invictes en el partit anterior, però el conjunt reusenc hi va posar una mica més d'ambició per sortir reforçat d'aquest matx. I, probablement, per aquesta major dedicació, va ser capaç d'obrir el marcador mitjançant Raül Marín, que no estava al cent per cent però va forçar per jugar una estona. Amb l'1-0, el Reus semblava tenir sota control el partit, però en uns instants es va descontrolar la cosa, ja que primer Rodríguez va veure una blava que va desembocar en una falta directa ben aturada per Henriques, tot i que a continuació Adrià Ballart va aconseguir l'empat. I també abans del descans, Raül Marín no va aprofitar una directa. Però, com el mag que es treu el conill del barret deixant tothom sorprès, el Reus Deportiu va fer màgia marcant en gairebé tots els tirs que va intentar durant els primers sis minuts. Salvat –dos cops–, Casanovas –amb dos penals– i Torra van deixar el partit decidit en el minut 32 amb un rotund 6-1. El Manlleu no va tenir forces per aturar aquesta onada de joc i efectivitat dels locals i va abaixar els braços. Rodríguez i Torné van acabar tancant la golejada.

REUS 8 MANLLEU 1

REUS DEPORTIU LA FIRA: Henriques, Casanovas, Platero, Torra, Rodríguez –equip inicial–, Raül Marín, Salvat, Ollé i Torné. CP MANLLEU: Garcia, Mangas, Farrès, Prat, Anguita –equip inicial–, Ballart, Bigas i Francí. GOLS: 1-0 Raül Marín (10'). 1-1 Ballart (22'). 2-1 Salvat (26'). 3-1 Casanovas, de penal. 4-1 Torra (30'). 5-1 Casanovas, de penal (31'). 6-1 Salvat (32'). 7-1 Rodríguez, de falta d. (48'). 8-1 Torné (49'). ÀRBITRES: Rubén Fernández i Raúl Burgos. Blaves al local Rodríguez (22') i als visitants Prat (23') i Garcia (48'). FALTES: 9 el Reus i 13 el Manlleu