OK Lliga

Demostració de força

OK Lliga. El Moritz Vendrell marca els dos penals i la directa exhibint, a més, un gran nivell de joc i s'enlaira en la taula amb el tercer triomf

M. VENDRELL 5 ALCOBENDAS 2

MORITZ VENDRELL: Molina, Creus, Navarro, Mitjans i Ferrer -equip inicial-; Rocasalbas, Edu Fernández i Francesc Gil. REICOMSA ALCOBENDAS: Marcos Pérez, López, Candanedo, Álvaro Martínez i Gonzalo Pérez -equip inicial-; David, Villanueva, Martínez i Jurado. GOLS: 1-0 (6') Mitjans, de penal. 1-1 (14') López. 2-1 (19') Mitjans. 3-1 (34') Navarro. 4-1 (34') Mitjans, de penal. 4-2 (49') Martínez. 5-2 (49') Creus (FD). ÀRBITRES: Valverde i Gorina. FALTES: 11 el Moritz i 11 l'Alcobendas. COMENTARI: Absolutament reconciliat amb les accions a bola aturada i fent un gran partit, el Moritz Vendrell va sumar ahir el tercer triomf de la temporada i el segon triomf consecutiu amb dos gols de penal de Mitjans –2/2–, un de falta directa de Jordi Creus (1/1) –va trencar el malefici dissabte a Igualada en aquest tipus d'accions després de molts errors consecutius– i dos de jugada. Els de Jordi Garcia van marcar aviat i no es van atabalar quan l'Alcobendas va empatar. Mitjans, que ahir va fer un trio de gols, va marcar abans de la mitja part (2-1) i Marc Navarro, aprofitant una passada d'Edu Fernández, i el mateix Mitjans, en el seu segon penal transformat, van sentenciar. En l'últim minut els madrilenys van fer el segon i Creus va marcar la directa en la desena falta de l'equip visitant.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)