OK Lliga

Primer punt fora de casa

Ok Lliga. El Citylift Girona va empatar a la pista del Vilafranca després d'anivellar un 4-2 advers en els últims cinc minuts

VILAFRANCA 4 GIRONA 4

CAFÈS NOVELL VILAFRANCA:Arellano, Cusachs, Marc Vázquez, Galán, Joan Vázquez, Àngel Rodríguez, Palau, Rubén Fernández, Lluís Ferrer i Martí. CITYLIFT GIRONA:Llaverola, David Carles, Pelicano, Canet, Marc Gómez, Borja Ramon, Bolcato, Manel Garcia, Hernández i Albert Daniel. GOLS:0-1 (12') Hernández. 1-1 (22') Marc Vázquez. 2-1 (34') Àngel Rodríguez. 3-1 (41') Joan Vázquez. 3-2 (43') Manel Garcia. 4-2 (44') Palau. 4-3 (45') Pelicano. 4-4 (46') Pelicano. ÀRBITRES:J. Gómez i M. Lapedriza. FALTES:12 del Vilafranca i 14 del Girona. COMENTARI:El Citylift Girona va obtenir el seu primer punt fora de casa gràcies al treballat empat que va aconseguir en la seva visita a la pista del Cafès Novell Vilafranca. Els gironins es van avançar en el marcador amb un gol de Josep Hernández, però els locals van capgirar el resultat i es van situar al davant en el marcador al començament l de la segona meitat. Els penedesencs van quedar amb un 3-1 i un gol de Manel Garcia va tornar a reduir la diferència en el resultat. Els locals volien trencar la ratxa de dues derrotes seguides davant la seva afició, i van fer el 4-2. En els últims cinc minuts va aparèixer l'efectivitat de Raúl Pelicano, que va marcar dos gols molt seguits i va empatar el partit.