OK Lliga

Creus dóna el triomf a mig minut del final de falta directa

Ok Lliga. Tercera victòria consecutiva del Vendrell, que fa gairebé un mes que no perd

noia 1 vendrell 2

NOIA FREIXENET:Gil, Mendes, Xaus, Roca, Aragonés –inicial–; Esteller, Del Amor, Rosa, Albesa, Fernández.MORITZ VENDRELL:Molina, Creus, Mitjans, Navarro, Ferrer –inicial–; Fernández, Rocasalbas, Zapater, Gil.GOLS:1-0 (10') Mendes, 1-1 (33') Ferrer, 1-2 (50') Creus, de falta directa.ÀRBITRES:A. Gómez i I. López. Van mostrar blava a Varias, Del Amor i Mendes, del Noia, i Fernández, del Vendrell.FALTES:11 del Noia Freixenet i 11 del Moritz Vendrell.COMENTARI:Un gol de Jordi Creus a 32 segons del final amb una polèmica falta directa, en un final amb els dos equips amb un jugador menys a 14 segons del final per les targetes a Fernández i Mendes, va donar la tercera victòria consecutiva al Vendrell. Creus va tornar a ser, doncs, l'heroi, com fa dues jornades a Igualada, quan també va decidir de falta directa i va trencar el malefici d'inici de temporada, amb les primeres 12 faltes fallades pel Vendrell. El Noia, que només ha guanyat un partit a casa, va encaixar la tercera derrota consecutiva en un partit intens, amb bones defenses dels dos equips, i amb el Noia superior els primers minuts. Després vindrien tres pals dels visitants i un penal, aturat dues vegades pel porter local. En la segona part la desena falta va decidir. El Noia va fallar una directa en el 34', mentre que en el darrer minut Creus no va perdonar.