OK Lliga

El Vendrell guanya el quart partit consecutiu

OK Lliga. Va derrotar un Manlleu que continua en caiguda lliure

VENDRELL 5 MANLLEU 2

MORITZ VENDRELL:Molina, Creus, Jordi Ferrer, Mitjans i Navarro –equip inicial–; Francesc Gil, Rocasalbas, Edu Fernández, Paris i Zapater.CP MANLLEU:Jordi Garcia, Mangas, Farrés, Anguita i Prat –equip inicial–; Albert Grau, Molas, Martí, Ballart i Folguera.GOLS:1-0 (4') Mitjans. 2-0 (5') Navarro. 3-0 (15') Mitjans. 4-0 (20') Rocasalbas. 5-0 (32') Creus, de falta directa. 5-1 (49') Martí. 5-2 (50') Ballart, de falta directa.ÀRBITRES:J. Gómez i S. Mayor. Van mostrar targeta blava a Mangas.FALTES:11 del Vendrell i 15 del Manlleu.COMENTARI:El Moritz Vendrell va sumar la seva quarta victòria consecutiva, i ho va fer de manera clara contra un Manlleu que continua en caiguda lliure i encadena la sisena derrota de manera consecutiva. Els vendrellencs no van deixar cap possibilitat a la sorpresa i amb dos gols molt seguits en els primers minuts es van situar amb un 2-0 en el minut 5. El seu encert de cara a gol es va mantenir i es va arribar al descans amb un clar 4-0, que en l'inici de la segona meitat es va ampliar amb un gol més que pràcticament va deixar decidit el partit. En el Vendrell va debutar en l'OK Lliga David Paris. El Manlleu va buscar el gol per intentar arreglar un xic el resultat i en els últims minuts del partit ho va aconseguir. Aquesta derrota fa entrar els osonencs en la zona de descens.