OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Vic guanya a Reus i es consolida com a alternativa

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negres van perdre un partit en què no van poder imprimir el seu ritme i van ser castigats per l'eficàcia visitant en atac

REUS 4 VIC 6

REUS DEPORTIU LA FIRA:Pedro Henriques, Casanovas, Platero, Àlex Rodríguez i Torra –equip inicial–, Raül Marín i Joan Salvat.CP VIC:Camps, Ordeig, Bancells, Burgaya, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Roger Presas, Llorca i Casas.GOLS:1-0 (1') Torra. 1-1 (3') Burgaya. 1-2 (8') Burgaya. 1-3 (11') Cristian Rodríguez. 2-3 (13') Raül Marín. 2-4 (34') Burgaya (34'). 3-4 (35') Platero. 4-4 (37') Torra (37'). 4-5 (45') Bancells (45'). 4-6 (48') Ordeig.ÀRBITRES:J.A. Ribó i J.J. Melero. Van mostrar targeta blava als locals Torra i Platero, i als visitants Llorca i el tècnic Ferran Pujalte.FALTES:15 del Reus i 12 del Vic.PÚBLIC:Uns 700 espectadors van assistir al Palau d'Esports.

El Reus Deportiu La Fira va veure trencada la seva formidable ratxa de partits guanyats en caure (4-6) al Palau d‘Esports contra el Vic en l'inici del seu Tormalet particular. Els roig-i-negres, que duien set victòries consecutives, han acabat la jornada a deu punts del líder, el FC Barcelona, i s'han despenjat de manera considerable de la lluita per acostar-se al lideratge. En canvi, el Vic va confirmar que no renuncia a res, i prolonga fins a vuit els duels seguits saldats amb victòria en l'OK Lliga, i aconsegueix la classificació per a la copa.

L'enfrontament, però, no augurava el resultat final, ja que pocs segons després de l'inici Torra ja va superar Camps. El Vic va reaccionar de manera contundent, perquè gairebé els seus tres atacs següents van tenir èxit. Burgaya va rebentar la bola en dues grans accions al contraatac per capgirar el resultat, mentre Cristian Rodríguez va fer l'1-3. Els reusencs no fabricaven un hoquei espectacular, però s'acostaven amb més insistència que perill a la porteria vigatana. Això sí, el gol que va fer entrar el Reus novament en el partit i va posar la por al cos als visitants va ser realment meravellós, amb un teva-meva de Salvat i Raül Marín culminat per aquest darrer. Els homes d'Enrico Mariotti van tenir la gran oportunitat d'empatar abans del descans amb una directa de l'autor del 2-3, però no la van encertar –també el Vic va errar un penal–, i es va arribar al descans amb mínim avantatge vigatà.

El Vic va tractar de marcar un ritme més alentit del joc, portant el timó del l'enfrontament, i a sobre Burgaya es va vestir d'heroi dels seus i va anotar el 2-4. Al Reus no li quedava gaire marge per reaccionar, i va decidir donar-ho tot en atac, amb la fortuna que en només dos minutets Platero i Torra van aconseguir l'esperat empat amb 13 minuts per jugar-se. El seu estat d'ànim era millor que el del seu rival, però no ho va aprofitar i a cinc minuts del final Bancells va portar l'angoixa al Palau d'Esports. El Vic va resistir tot i la pressió local i a només un minut de la cloenda va abaixar la persiana amb el 4-6 d'Ordeig, que va arrodonir un millor partit visitant que no pas dels locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)