OK Lliga

Empat de mèrit a Riazor

OK Lliga. El Vic posa fi a la ratxa de partits guanyats (10), però ja n'acumula onze sense perdre. Jordi Burgaya i Roger Presas van fer els gols

LICEO 2 VIC 2

LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Pérez i Magalhaes –equip inicial–; Grasas, Torres, Di Benedetto i Coy.CP VIC:Camps, Ordeig, Burgaya, Bancells i Rodríguez –equip inicial–; Casas, Presas i Llorca.GOLS:1-0 (17') Di Benedetto. 1.1 (17') Burgaya. 1-2 (19')Presas. 2-2 (27') Lamas.ÀRBITRES:Sandoval i De la Hera.FALTES:12 el Liceo i 10 el Vic.

El Vic va saber aturar la vocació ofensiva clàssica del Liceo, que fins ara havia fet, en el pitjor del casos, quatre gols en els partits que havia jugat a casa, i va obtenir ahir un empat de mèrit de Riazor gràcies als gols de Jordi Burgaya i Roger Presas en el tram final de la primera part i a l'abnegada feina defensiva de tot el grup. L'equip de Ferran Pujalte encadenava deu partits guanyats en l'OK Lliga i ara manté una ratxa d'onze duels seguits sense perdre contra un rival directe en la lluita tant pel títol com per la segona plaça.

El jove francès Carlo di Benedetto va avançar els locals a boca de canó aprofitant un rebuig de Camps, però Burgaya, amb un tir creuat després d'una acció personal, va empatar de seguida. Presas va confirmar la reacció (1-2) superant Malián en un contra un després d'una ràpida transició. El jugador local Josep Lamas, tot just arrencar el segon temps, va empatar amb una gran mitja volta gràcies a una bona passada interior del portuguès Magalhães.

Amb 2-2 i el partit absolutament obert, el Vic va disposar d'una directa –10a falta local– quan faltaven 10:25 per al final, però Burgaya no va trobar la fórmula per batre Malián. Tampoc no va saber definir Lamas quan faltaven 4:16 en l'acció de bola aturada provocada també per la desena falta del Vic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)