OK Lliga

El Vilafranca venç el Caldes i surt de la zona de descens

Hoquei sobre patins. Els vilafranquins van trencar una mala ratxa de set derrotes consecutives en l'OK Lliga

VILAFRANCA 4 CALDES 2

CAFÈS NOVELL VILAFRANCA:Arellano, Galán, Joan Vázquez, Àngel Rodríguez i Rubén Fernández –inicial–; Lluís Ferrer, Palau, Marc Vázquez i Cusachs.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Rovira, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –inicial–; Urbano i Galbas.GOLS:0-1 (10') Roger Acsensi. 1-1 (11') Joan Vázquez. 2-1 (18') Marc Vázquez. 2-2 (36') Galbas. 3-2 (45') Galán, de penal. 4-2 (50') Marc Vázquez, de falta directa.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Pico.FALTES:16 del Vilafranca i 15 del Caldes.

El Cafès Novell Vilafranca va sumar tres punts molt importants contra el Recam Làser Caldes i va sortir de la zona de descens de l'OK Lliga, tot i que està empatat a punts amb el primer equip que baixaria. Els vilafranquins van posar fi així a una mala ratxa de resultats que els havia portat a perdre els darrers set partit de lliga que havien disputat. El partit no va començar bé per als locals, ja que el Caldes es va avançar en el minut 10 amb un gol de Roger Acsensi, i poc després els locals van desaprofitar un penal. Gairebé en la jugada següent, Joan Vázquez va aconseguir empatar i abans del descans Marc Vázquez va fer el 2-1.

En la segona meitat, les ocasions de gol es van succeir i els dos conjunts van disposar de jugades a bola aturada. El porter local Arellano va estar més encertat en aquestes accions i va aturar dues faltes directes i un penal. Galbas va fer el 2-2 per al Caldes, però els locals van començar a tenir encert de cara a gol i primer Galan va desfer l'empat de penal, i després en l'últim minut Marc Vázquez va sentenciar el partit en transformar una falta directa i situar el 4-2 en el marcador.