Més hoquei

El Sant Cugat i el Palafrugell lluitaran pel títol en la final

Copa de la Princesa. Els amfitrions van golejar l'Asturhockey (2-7) i els empordanesos van vèncer l'Arenys de Munt (3-2)

El Sant Cugat i el Palafrugell lluitaran pel títol de la copa de la Princesa aquest migdia (12.30 h) després de classificar-se ahir en dues semifinals ben diferents. El conjunt amfitrió no va tenir cap problema per arribar a la final en derrotar per 2-7 l'Asturhockey. Els vallesans van trigar a inaugurar el marcador i no van fer el primer gol fins al minut 17. Al descans, però, ja guanyaven per 0-5 i havien sentenciat el partit. Jordi Gabarra i Joan Farnés van fer dos gols cada un.

Els empordanesos només van poder superar l'Arenys de Munt per un mínim 3-2 en un enfrontament molt més anivellat. Jonathan Duran va avançar dos cops el Palafrugell i Jordi Pérez va anivellar diferències. Gerard Pujol va fer el 3-1 a falta de quinze segons Jordi Illa va fer el 3-2 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)