OK Lliga

Bancells ho soluciona

Hoquei sobre patins. El Vic va guanyar a la pista de l'Igualada un partit molt disputat

IGUALADA 1 VIC 3

IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, F. Bargalló, Pla, Bars i Molas –inicial–; Mendez, D. López, Vives, E. Garcia i B. Camps.CP VIC:G. Camps, Presas, Bancells, Burgaya i C. Rodríguez –inicial–; Ordeig, Llorca, Casas, Claramunt i Raurell.GOLS:1-0 (41') Pla (f.d.). 1-1 (46') Bancells. 1-2 (49') Bancells. 1-3 (50') Ordeig.ÀRBITRES:J.J. Melero i D. Pico.FALTES:9 de l'Igualada i 10 del Vic.COMENTARI:dos gols de Romà Bancells en els darrers cinc minuts quan el Vic perdia (1-0) a la pista de l'Igualada Calaf Grup, van donar la victòria als osonencs. El partit va ser molt anivellat, amb ocasions per als dos equips. Els igualadins es van avançar en el minut 41 amb un gol de falta directa de Pla. Tot seguit, el Vic va desaprofitar un penal, però va aparèixer Bancells i va capgirar el partit.