OK Lliga

Hoquei sobre patins

Ok Lliga

El Barça no vol sorpreses

Hoquei sobre patins. El Caldes va posar les coses difícils als blaugrana, però el líder es va refer de l'ensopegada de l'última jornada

cALDES 1 BARÇA 3

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Rovira, A. Acsensi i R. Acsensi –inicial–; Urbano, Galbas, Blanqué, Esteo i Villena.BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, P. Bargalló i Panadero –inicial–; Barroso, Álvarez,E. Lamas, O. Garcia i Roca.GOLS:0-1 (13') Pau Bargalló. 0-2 (30') Álvarez. 1-2 (38') Molera. 1-3 (50') Álvarez.ÀRBITRES:A. Gómez i R. Burgos.FALTES:14 del Caldes i 14 del Barça.COMENTARI:el Barça Lassa no va voler més sorpreses després de l'ensopegada de la jornada passada a casa, i va sortir a buscar el triomf a la pista del Recam Làser Caldes des de l'inici. Els locals li van plantar cara i es van mantenir dins del partit fins al final. Pau Bargalló va fer el 0-1 en el minut 13, i en un minuts va disposar d'un penal i va enviar una bola al pal. El seu domini blaugrana no es va traduir en més gols fins a la segona meitat quan Álvarez, que va reaparèixer després d'una lesió, va fer el 0-2. Cada equip va desaprofitar una falta directa i en el minut 38 Molera va reduir les diferències (1-2). Els locals van buscar l'empat i van disposar d'alguna ocasió, però no van marcar. El Barça va aguantar l'escomesa local i, quan faltaven només dotze segons, Álvarez va sentenciar fent l'1-3.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)