OK Lliga

El Vic rep un Manlleu engrescat

OK Lliga. Va caure després de divuit partits i ha viscut una setmana institucional intensa amb l'aprovació d'una pla de supervivència. Els de Rovira van esgarrapar un empat contra el Reus

El Vic espera rescabalar-se avui en el derbi osonenc contra el Manlleu d'uns darrers dies intensos tant esportivament com institucionalment. Els de Ferran Pujalte van trencar diumenge passat a l'Ateneu contra el Noia una ratxa de divuit partits sense perdre. Dimarts, el club, en una assemblea multitudinària, va aprovar un pla de viabilitat per salvar l'entitat. A banda de la derrama dels socis, també es va acordar la reducció sensible del pressupost del primer equip per a la temporada vinent, tot i que es va consensuar que després aniria remuntant. Sigui com vulgui, el Vic haurà de parar compte del Manlleu, que va esgarrapar un empat valuós a casa contra el Reus dissabte passat però que encara està assedegat.

També va fallar –empat a casa contra el Lleida–després de grans resultats, el Voltregà, que rep el Citylift Girona, un altre dels nombrosos equips que lluiten per evitar el descens i que arriba en hores baixes i amb lesionats –Gómez i Bolcato– després de perdre el derbi a casa contra el Lloret (1-5). El Moritz Vendrell, reforçat pel triomf a Caldes i que continua lluitant per assegurar plaça en la CERS i acostar-se al màxim possible al quart, rep l'Igualada, immers igualament en la lluita per escapolir-se definitivament de la zona calenta. Els de Ferran López posen fi amb aquest partit al Tormalet, que han saldat amb quatre derrotes. El Cafès Novell Vilafranca, per la seva banda, continua la lluita contra el Lloret, que es va treure un pes de sobre en el derbi perquè feia sis jornades que no guanyava. La jornada es completarà demà amb els partits: Barça-Noia (18.30 h), Reus-Alcoi (18.05 h / El Punt Avui) i Lleida-Caldes (12 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)