OK Lliga

Burgaya segella la remuntada del Vic

OK Lliga. El Manlleu va prendre la iniciativa i va arribar al descans dominant per 1-3

VIC 4 MANLLEU 3

CP VIC:Camps, Ordeig, Bancells, Casas i Rodríguez –equip inicial–; Presas, Llorca, Burgaya, Saladrigues i Raurell.CP MANLLEU:García, Mangas, Farrés, Ballart i Prat –equip inicial–; Grau, Franci, Martí, Pujadas i Folguera.GOLS:0-1 (6') Mangas. 0-2 (10') Mangas. 1-2 (17') Burgaya. 1-3 (24') Ballart. 2-3 (38') Bancells. 3-3 (46') Burgaya. 4-3 (49') Burgaya.ÀRBITRES:J. Gómez i P. Garcia.FALTES:14-10.COMENTARI:Un gol de Jordi Burgaya en l'últim minut va segellar la remuntada del Vic, que va patir de valent per derrotar el Manlleu en el derbi osonenc de la jornada. Després d'un penal aturat per Jordi García, el conjunt manlleuenc es va mostrar més efectiu i dues dianes de Mangas van donar la iniciativa als visitants. La primera aparició de Burgaya va aturar el cop, però el Manlleu va ampliar l'avantatge amb un gol de Ballart. En la represa va arribar la reacció vigatana amb Bancells i Burgaya, amb un trio de gols, com a protagonistes.