Internacional

Cabestany: rei de copes i triplet

Hoquei sobre patins. El tècnic de Sant Pere de Riudebitlles repeteix amb el Porto i ja ha guanyat les cinc últimes copes amb el Moritz Vendrell (2), el Breganze i el conjunt lusità (2)

El Porto de Guillem Cabestany va revalidar diumenge a Gondomar el títol de copa superant en la final el Tomar per 5-1 amb els gols de Gonçalo Alves, Hélder Nunes, Reinaldo Garcia, Jorge Silva i Vítor Hugo. Amb el títol, el tècnic de Sant Pere de Riudebitlles Guillem Cabestany obté la seva cinquena copa consecutives en tres lligues diferents. Es va estrenar amb el Moritz Vendrell en dues ocasions (2013 i 2014), va prosseguir a Itàlia amb el Breganze el 2015 i l’any passat va sumar el seu primer títol com a tècnic del Porto. En aquesta ocasió, l’alegria és triple, perquè el seu equip havia guanyat la lliga el cap de setmana anterior i, amb la supercopa, consuma el triplet.

El final de lliga va tenir una relació directa amb la copa. El Benfica, molest pel gol que no li van concedir a la pista de l’Sporting i que li hauria permès guanyar el títol de lliga, va renunciar a jugar la copa, en la qual s’hauria d’haver enfrontat amb el Porto en les semifinals. El Tomar, per la seva banda, va vèncer el Física (3-1) i no va poder contrarestar la qualitat del Porto en la final. A les files del campió també hi militen el porter Carles Grau i el jugador de pista Ton Baliu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)