Lliga Europea

El Reus té un grup feixuc

Hoquei sobre patins. El campió jugarà la lliga europea contra l’Oliveirense i el Viareggio. El Barça, contra el Benfica i el Forte del Marmi

El sorteig ha estat capriciós i ha determinat que el vigent campió, el Reus La Fira, i el subcampió, l’Oliveirense dels catalans Bargalló, Selva, Puigbí i ara Burgaya, es trobin en el grup A de la lliga europea, en el qual també hi seran el Viareggio i l’Iserlhon. L’equip italià s’ha reforçat amb el portuguès Reinaldo Ventura. El Barça Lassa, l’equip amb més títols –21–, tindrà com a rivals en el grup C el Benfica, gran aspirant, el Forte dei Marmi del torderenc Enric Torner i el Montreux suís, la ventafocs. El Vic ha quedat enquadrat en el grup B, juntament amb el Porto, el Follonica i la Vendéenne. L’equip portuguès el dirigeix Guillem Cabestany i té Ton Baliu i Carles Grau a les seves files. Els integrants del grup D són el Lodi, actual campió d’Itàlia amb el porter reusenc Adrià Català, l’Sporting –amb Gil i Font–el Liceo i el Quevert. La lligueta començarà el 4 de novembre i s’acabarà el 10 de març.

En la CERS, a l’Igualada li ha tocat el Sarzana del reusenc Xavi Rubio a setzens –4 i 25 de novembre–. Els altres catalans han tingut més sort: Voltregà-Remscheid; Lleida-Walsum; Noia-Darmstadt i Coutras-Vendrell. En la lliga europea femenina, el Palau jugarà contra el Benfica –11 de novembre i 2 de desembre–, i el Bigues i Riells contra el Coutras francès. El Voltregà, vigent campió, passa directe als quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)