OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Palafrugell debuta amb una victòria per la mínima

OK Lliga. Els empordanesos es van estrenar en la màxima categoria sumant tres punts contra un Caldes que va anar a buscar el triomf. Els locals van començar amb un 2-0 en cinc minuts

PALAFRUGELL 3 CALDES 2

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Duran, Pujol i Ruiz –equip inicial–; David Carles, Aldrich, Vives, Brugué i Romero.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, Rosa i Roger Acsensi –equip inicial–; Alexandre Acsensi, Rovira, David Gracia, Blanqué i Sierra.GOLS:1-0 (3’) Ruiz. 2-0 (5’) Duran. 2-1 (20’) Alexandre Acsensi. 3-1 (33’) Ribot. 3-2 (48’) Rovira.ÀRBITRES:S. Mayor i A. López. Van mostrar targeta blava a Ribot, Galbas i Rosa.FALTES:9 del Palafrugell i 11 del Caldes.

El Corredor Mató Palafrugell no va poder tenir un debut millor en l’OK Lliga, ja que va guanyar el primer partit i ho va fer a casa, davant la seva afició. Els empordanesos van superar per la mínima el Recam Làser Caldes, que en tot moment també va anar a buscar la victòria.

El conjunt que entrena Xavier Garcia va sortir molt concentrat a la pista i després de cinc minuts ja guanyava per 2-0. Rubén Ruiz va ser el que va marcar el primer gol de la història del Palafrugell en la màxima categoria en el minut 3. Els empordanesos van tenir una falta directa per ampliar l’avantatge, però no van marcar. El Caldes sempre va buscar els punts i va marcar el 2-1 abans del descans.

En l’inici de la segona meitat Ribot va fer el 3-1 i, poc després, el mateix jugador va veure la targeta blava i el Caldes va disposar d’una falta directa però no va marcar. El Palafrugell va resistir els dos minuts amb un home menys i es va mantenir al davant. Cinc minuts abans del final, Gerard Pujol va disposar d’una nova falta directa, però tampoc va marcar. Quan faltaven dos minuts, els vallesans van fer el 3-2 i van portar incertesa. En els darrers minuts el Palafrugell va saber mantenir el seu mínim avantatge i emportar-se la primera victòria.