OK Lliga

hoquei sobre patins

OK Lliga

Marató de quatre jornades de lliga en quinze dies

OK Lliga. La quarta jornada s’inicia avui, i el dia 11 de novembre ja es jugarà la setena. Entremig també hi haurà el debut de nou equips en la competició europea

Els setze equips de l’OK Lliga inicien avui una marató de partits amb la disputa de quatre jornades en només quinze dies, i nou d’aquests equips tindran entremig el seu debut en la competició europea disputant la primera jornada de la fase de grups de la lliga europea o el partit d’anada dels setzens de final de la copa de la CERS. Amb un calendari tan atapeït, els equips hauran d’estar molt centrats i regular les seves forces per no tenir sorpreses desagradables i cedir uns punts que no voldrien deixar escapar.

La quarta jornada de l’OK Lliga es jugarà avui –set partits– i demà –un altre–, mentre que el dimecres 1 de novembre, d’aquí a quatre dies i aprofitant el dia festiu, es disputaran els vuit partits de la cinquena jornada. Tres dies després, el cap de setmana del 4 i 5 de novembre, hi ha el debut de nou dels equips de la màxima categoria en la lliga europea i la copa de la CERS. La jornada que tocava de l’OK Lliga, la sisena, s’ha passat pels equips amb compromisos europeus al dimarts dia 7. En aquella mateixa setmana també està prevista la setena jornada de lliga, que es jugarà el cap de setmana de l’11 i el 12 de novembre. D’aquesta manera es tancarà aquesta marató de partits en que nou equips –els que estan disputant la competició europea–, n’hauran jugar cinc en només quinze dies, i la resta de conjunts, quatre.

CINC PARTITS

Els nou equips que juguen a Europa disputaran cinc partits en només quinze dies

El Barça vol seguir a dalt

La quarta jornada inicia avui la marató de partits, amb un Barça que mirarà de mantenir el lideratge i que s’enfronta amb l’Arenys de Munt, que encara no ha puntuat. Els blaugrana, que tenen la baixa de Pablo Álvarez per un cop al peu dret, estan empatats amb el Liceo –que juga demà a casa contra el Vendrell–, i el Girona, i són primers per la diferència de gols. Els gironins tenen una complicada visita a la pista del Caldes on intentaran mantenir-se invictes. El Reus, que rep el Palafrugell, es vol apropar als primers. El Lloret mirarà de guanyar a casa d’un Noia ascendent. El Vic i el Lleida estan empatats a punts i tindran un duel interessant, mentre que l’Igualada busca el primer triomf contra el Voltregà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)