OK Lliga

El Citylift Girona empata i cedeix els primers punts

Ok Lliga. El Caldes va saber anivellar el partit al final i també es manté en la zona alta

CALDES 1 GIRONA 1

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Rovira, Galbas i Alexandre Acsensi –equip inicial–; Roger Acsensi, Rosa i Blanqué.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palazón i Manel Garcia –equip inicial–; Palau, Oriol Garcia i Borja Ramón.GOLS:0-1 (19’) Manel Garcia. 1-1 (41’) Molera.ÀRBITRES:D. Villar i Iñigo López.FALTES:8 del Caldes i 11 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona va cedir els primers punts de la temporada en la seva visita a la pista del Recam Làser Caldes. L’enfrontament va ser molt anivellat i els dos conjunts van buscar la victòria per mantenir-se en la zona alta de la taula. Els gironins, tot i l’empat, ocupen la segona posició de la taula en espera del que faci avui el Liceo contra el Vendrell. Els vallesans s’han situat en la quarta posició, empatats a punts amb dos equips més. El partit es va iniciar amb el Caldes intentant agafar el domini del partit i el Girona assentant la seva defensa. Els locals van provar de xutar des de lluny i el porter visitant Jaume Llaverola va respondre bé. Els gironins a poc a poc van anar més a l’atac i Cesc Campor també va respondre bé, fins que a sis minuts del descans no va poder aturar una rematada de Manel Garcia i el 0-1 va pujar al marcador. En la segona meitat els gironins van controlar més el joc però a mesura que van anar passant els minuts el Caldes va insistir en atac per buscar l’empat i Roger Acsensi i Pol Galbas van posar a prova Jaume Llaverola. El porter del Girona va aturar una falta directa a deu minuts del final però un minut després Molera, en una acció des del costat de la porteria, va aconseguir l’empat definitiu. En els darrers minuts cap dels dos equips va tenir ocasions clares per guanyar.