OK Lliga

Cop de puny en l’exili

OK Lliga. El Vendrell reacciona amb empenta després de dos partits sense marcar i provoca la segona derrota del Reus, que ja és a 6 punts del Barça

CE VENDRELL 3 REUS 2

CE VENDRELL:Camps, Ferrer, Mitjans, Navarro i Edu Fernández -equip inicial-; Cristian Rodríguez.REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín -equip inicial-; Salvat.GOLS:1-0 (12’) Edu Fernández. 2-0 (17’) Rodríguez. 2-1 (22’) Bancells. 3-1 (41’9 Edu Fernández. 3-2 (48’) Torra.ÀRBITRES:D. Villar i I. López Leyton.FALTES:11 del Vendrell i 12 del Reus.

El Vendrell va reaccionar ahir en el seu exili al Joan Ortoll de Calafell completant un gran partit i va derrotar el Reus en el derbi de les comarques tarragonines. Els reusencs van encaixar la segona derrota del curs i ja són a 6 punts del Barça, mentre que els de Gonzalo Medina van trencar una ratxa negativa de tres derrotes consecutives. El partit va suposar el primer enfrontament de l’actual tècnic del Reus, Jordi Garcia, al capdavant del seu equip després d’una sortida del club polèmica l’estiu passat. Tots dos equips van tenir les rotacions reduïdes per les baixes de Rocasalbas en el cantó local i d’Àlex Rodríguez en el visitant.

Edu Fernández, sempre amb la canya a punt, va fer avançar els locals i va trencar la sèrie negativa del seu equip de dos partits sense marcar. Casanovas va replicar amb un tret al pal. La defensa local, malgrat haver deixat una bola morta en aquesta acció, estava molt ben establerta. Al davant, l’equip local, amb Marc Navarro omnipresent marcant el ritme, feia també una bona feina contra un Reus tebi que va quedar glaçat quan Cristian Rodríguez, aixecant la bola amb molta classe, va superar Ballart en un contraatac iniciat per Mitjans (2-0). El Reus va reaccionar abans del descans amb un gol de Bancells, que va aprofitar un rebuig. Ferrer va perdonar en un contraatac claríssim i el primer temps es va exhaurir. El Vendrell havia comès vuit faltes i el Reus sis.

Els locals van fer la desena falta en el minut 29 i Marín va llançar la directa. Però Camps, segur, la va aturar. I el Reus va fer també la desena i el seu porter Ballart va evitar el gol en l’acció de Ferrer en la directa. Els àrbitres van perdonar la blava a Marín en una acció d’ofuscació en què va colpejar la cama de Navarro quan ja havia perdut la bola.

Gol legal anul·lat al Reus

En canvi, pocs minuts després –en el 39–, els col·legiats van perjudicar els visitants quan van anul·lar un gol aparentment legal a Salvat. Raül Marín es va escapar del seu marcador amb destresa i Salvat, a boca de canó, va completar la jugada. L’equip de Gonzalo Medina va encarrilar el partit definitivament amb una acció magistral d’Edu Fernández, que va aixecar i va engaltar la bola (3-1). El Reus estava obligat a posar tota la carn a la graella per salvar els mobles però el Vendrell, amb enteresa, va saber amagar prou bé la bola. Tot i amb això, Torra va fer el 3-2 a 1:43 del final i va mantenir la incertesa fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)