OK Lliga

El Girona vol generar incertesa al Barça

Hoquei sobre patins. L’equip de Ramon Benito visita el Palau sense res a perdre després d’un gran inici tot i haver cedit en l’últim partit

Malgrat haver perdut el seu primer partit en la darrera jornada a casa contra el Lleida, el Girona intentarà avui la proesa de puntuar al Palau serrant les dents al darrere per comprovar si la crisi golejadora del Barça l’ennuega. L’equip d’Edu Castro ha mostrat una fortalesa defensiva brutal i ha tancat a zero en les tres últimes jornades i també en la lliga europea, però al davant acumula ansietat i precipitació segurament transitòria. El Noia, per la seva banda, vol refermar el seu gran inici de lliga a Vic contra un equip ferit per la golejada encaixada a Porto. El Reus rep l’Arenys de Munt, el cuer, disposat a rescabalar-se de la derrota contra el Vendrell i amb l’objectiu de no cedir més punts. El Caldes, encoratjat després d’haver plantat cara de valent tot i perdre a la Torre Roja contra el Barça (0-1), visita Riazor, un feu molt complicat. Un altre gran animador, el Lleida, rep el Voltregà, que només ha guanyat un partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)