OK Lliga

Lluita en la distància i lluita molt directa

Hoquei sobre patins. El Barça i el Liceo mantenen el duel pel lideratge des de lluny, i del tercer al sisè de l’OK Lliga s’enfronten entre ells

La zona alta de l’OK Lliga segueix amb emoció i aquesta desena jornada està diversificada en dos trams. El Barça i el Liceo lluitaran en la distància pel lideratge, mentre que del tercer al sisè classificat s’enfronten entre ells. El Barça visita el Lloret amb la baixa de Xavi Barroso –que té una lesió a l’adductor de la cama dreta–, i la intenció de seguir acumulant victòries. El Liceo juga a la pista d’un l’Alcoi que no ha perdut al seu pavelló i està fent un gran inici de temporada.

La desena jornada també ofereix dos grans duels entres els equips que segueixen els dos primers. El Reus, tercer, rep la visita del sisè que és el Girona –ha jugat un partit més–, mentre que el Lleida –quart–, rep demà al migdia el Vendrell, que és el cinquè. Entre tots ells hi ha un marge de tres punts, una victòria, i tots volen consolidar-se en el quart lloc. El Noia, setè i també a un triomf del quart lloc, rep demà a l’Asturhockey.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)