OK Lliga

El Liceo venç a Igualada i ja mana en la classificació

OK Lliga. Els gallecs, efectius, avantatgen de dos punts el Barça al capdavant

IGUALADA 2 LICEO 4

IGUALADA HC:Deitg, Oriol Vives, Bars, Molas i Pla –equip inicial–; Tety Vives, Méndez i Miquel.HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Edu Lamas, Torres i Miras –equip inicial–; Carballeira, Di Benedetto i Coy.GOLS:0-1 (4’) Josep Lamas. 1-1 (8’) Bars. 1-2 (14’) Di Benedetto, 1-3 (22’) Torres. 2-3 (44’) Pla, de falta directa. 2-4 (47’) Miras.ÀRBITRES:I. González i G. Gorina.FALTES:11 de l’Igualada i 12 del Liceo.COMENTARI:El Liceo va sumar l’onzena victòria i va aprofitar l’ensopegada del Barça per situar-se líder de l’OK Lliga. El gol de Josep Lamas tot just en el minut 4 va ser una galleda d’aigua freda per a l’Igualada. L’equip de Ferran López, però, va reaccionar amb determinació i Bars va empatar en el minut 8. El francès Carlo di Benedetto va furgar la ferida i va fer el segon del Liceo. Torres (22’) va situar per primer cop els visitants amb dos gols de marge. Els locals van fer sis faltes en el primer temps i el Liceo en va cometre cinc. Tety Vives va disposar d’un penal que no va transformar (39’) i que hauria animat els locals, que veien com passaven els minuts i no aconseguien retallar diferències. Va ser Pla, de falta directa arran de la desena del Liceo, el que va generar esperances (2-3). L’Igualada ho va intentar, però a 2:41 del final Miras va fer el quart gol dels visitants i va sentenciar el partit. Josep Lamas va disposar d’una directa a 23 segons del final però Deitg la va aturar.