OK Lliga

Buscant les places per jugar la copa

OK Lliga. Falten tres jornades per al final de la primera volta i fins a nou equips lluiten per ocupar els quatre llocs que queden lliures

Només queden tres jornades per al final de la primera volta de l’OK Lliga i els equips busquen assegurar-se alguna plaça per disputar la copa en el mes de febrer. Quatre equips ja se l’han assegurat, el Lloret com a organitzador, i els tres primers –el Liceo, el Barça i el Reus–; que ja han sumat els punts suficients. Queden quatre llocs per adjudicar i nou equips que tenen possibilitats matemàtiques. El Lleida i el Noia ho tenen molt a prop i també estan lluitant per ser un dels quatre caps de sèrie. L’Igualada, l’Alcoi i el Vendrell semblen els aspirants més clars per a les altres dues posicions, mentre que el Girona, el Voltregà, el Caldes i el Vic estan pensant més en la zona baixa i allunyar-se de les posicions de descens. La seva lluita per assegurar-se una posició tranquil·la en la taula, els podria fer pujar posicions en la classificació i passar a ocupar una de les posicions que permeten jugar la copa masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)