OK Lliga

El Liceo surt aplaudit

OK Lliga. L’equip gallec va reiterar la seva solidesa contra un rival complicat que es va acostar (2-3) però que no va aturar l’allau ofensiva

LLEIDA 2 LICEO 9

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Cañellas, Creus, Giménez i Andreu Tomàs -equip inicial-; Roberto di Benedetto, Bruno di Benedetto i Candanedo.HC LICEO:Malián, Edu Lamas, Miras, Josep Lamas i Torres -equip inicial-;Di Benedetto, Carballeira i Coy.GOLS:0-1 (3’) J. Lamas. 0-2 (7’) J. Lamas. 0-3 818) Di Benedetto. 1-3 (24’) Giménez. 2-3 (27’) Candanedo. 2-4 (36’) Edu Lamas. 2-5 (34’) Miras, de penal. 2-6 (40’) Carballeira. 2-7 (44’) Coy. 2-8 (46’) Torres. 2-9 (46’) Miras.ÀRBITRES:S. Mayor i Á. de la Hera. Blava a Creus i a Carballeira.FALTES:10 del Lleida i 12 del Liceo.

El Lleida no va poder frenar ahir el Liceo, el líder, que va posar les bases del seu triomf amb un 1-3 en la primera part i va rematar la feina al contraatac en el segon període. El Lleida ja havia segellat el seu passi per a la copa però no en podrà ser cap de sèrie. Josep Lamas va fer dos gols de seguida (0-2), Andreu Tomàs no va marcar un penal amb 0-1 i Carlo di Benedetto va clavar el 0-3. I encara bo que el pal va evitar que Josep Lamas (18’) marqués de directa arran d’una blava a Creus. Una blava a Carballeira va permetre a Giménez fer el primer gol local en el rebuig de la directa. Candanedo va fer el 2-3. Però un cacau exterior d’Edu Lamas i un penal marcat per Miras van situar, en un minut, un 3-5 inabastable. Amb els locals abocats, el Liceo va fer quatre gols més i va marxar aplaudit pel públic, que va reconèixer el seu bon partit.